Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 3 з 3

Тема: Установка проблема з vbseo

Default Установка проблема з vbseo

1. Я використовую vbseo 3.2.0, я не можу знайти цей код в functions_vbseo_createurl.php файлів, як навчання в readme.html:

$ Vbseo_gcache_thread ['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ TTL);

я вже шукати всередині всі файли vbseo теж, але до цих пір не можу знайти його

Будь ласка, допоможіть, дайте мені знати, якщо вам потрібен мій FTP та інші подробиці

2. Чи є ще жодного рішення ще не так нам не потрібно, щоб вимкнути "Замінити вміст 'META KEYWORDS"? для мови за замовчуванням як і раніше використовувати Vbet? Як за допомогою умовного, може бути, в vbseo файли

Хлопці я можу отримати підтримку тут, будь ласка дуже потрібна допомога тут

я вже купив vbet більше 24 годин їхати, але до цих пір не можу встановити його через зазначеної проблеми

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Привіт.

1. Будь ласка, поновіть ваш vBSEO. Ви використовуєте стару версію.

З вашої версії ви все ще можете використовувати vBET, але вона не буде інтегрована з vBSEO, так що посилання не будуть переводитися. Всі інші функціональні vBET буде прекрасно працювати.
    Ви також можете самі подивитися на код, який відповідає у цій старій версії vbseo для отримання звання нитку і замінити його appropriatelly якщо ви не хочете оновлювати низькими цінами та із знижками. В якості підказки можу сказати, щоб подивитися, де використовується функція vbseo_thread_seotitle. Будь ласка, зверніть увагу, що старі версії працювали від Vbet з vbseo 3.2.х (як я пам'ятаю, наш форум працює на 3.2.2) і процедури інтеграції була різною, але в цей момент він не буде працювати, тому я не можу дати вам старі інструкції щодо інтеграції. vbseo змінено її код, а також від Vbet зробив, так що інтеграція також має бути змінена.
    Я щойно перевірив і в vBSEO 3.2.2 код ви можете знайти:
    Code:
    $vbseo_gcache_thread['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ttl);
    Таким чином, ви просто занадто старий - не підтримується версією. Будь ласка, поновіть або використовувати vBET без перекладу посилання (не краще для вашого SEO), або знайти код, який повинен бути змінений і змінити його.

2. На даний момент ця опція повинна бути відключена. Будь ласка, зверніть увагу, що це не впливає на SEO, оскільки пошукові системи просто ігнорує ключові слова мета-тегів і використовує реальний зміст сторінки для індексації.
    Востаннє редагувалось vBET; 02-09-10 в 22:45.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •