Привіт.
1. Будь ласка, поновіть ваш vBSEO. Ви використовуєте стару версію.
З вашої версії ви все ще можете використовувати vBET, але вона не буде інтегрована з vBSEO, так що посилання не будуть переводитися. Всі інші функціональні vBET буде прекрасно працювати.
Ви також можете самі подивитися на код, який відповідає у цій старій версії vbseo для отримання звання нитку і замінити його appropriatelly якщо ви не хочете оновлювати низькими цінами та із знижками. В якості підказки можу сказати, щоб подивитися, де використовується функція vbseo_thread_seotitle. Будь ласка, зверніть увагу, що старі версії працювали від Vbet з vbseo 3.2.х (як я пам'ятаю, наш форум працює на 3.2.2) і процедури інтеграції була різною, але в цей момент він не буде працювати, тому я не можу дати вам старі інструкції щодо інтеграції. vbseo змінено її код, а також від Vbet зробив, так що інтеграція також має бути змінена.
Я щойно перевірив і в vBSEO 3.2.2 код ви можете знайти:
Code:
$vbseo_gcache_thread['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ttl);
Таким чином, ви просто занадто старий - не підтримується версією. Будь ласка, поновіть або використовувати vBET без перекладу посилання (не краще для вашого SEO), або знайти код, який повинен бути змінений і змінити його.
2. На даний момент ця опція повинна бути відключена. Будь ласка, зверніть увагу, що це не впливає на SEO, оскільки пошукові системи просто ігнорує ключові слова мета-тегів і використовує реальний зміст сторінки для індексації.