Зверніть увагу, що ви не інтегрувати vBET з vBSEO, то вона буде працювати, але посилання не будуть переведені. Ii краще для вашого SEO для інтеграції і мають зв'язку переведена, тому ми рекомендуємо це. Якщо у вас є проблеми з інтеграцією - спочатку переконайтеся, що ви зробили все, як воно з'явиться. Потім відкрийте нову тему з повідомлення про помилку для цього. Також, будь ласка, написати який vBSEO версію ви використовуєте.
Про стилі за замовчуванням для форумів. Перша - повідомте це також не працює, коли гість кеш відключений. Друге - будь ласка, опишіть, як ви парний стиль за умовчанням з форуму? Це деякі конфігураційні vBuletn (де), або це роблять деякі мод. Нам потрібні деталі, щоб мати можливість відтворити проблему і вирішити її. Крім того, ми повинні знати, чи дійсно це помилка або будь-якої інтеграції питання.
Востаннє редагувалось vBET; 16-08-10 в 22:43.
Hello:
Змінити варіант: використовувати повний файл кешу для гостей (BETA!) №
Я поставив за замовчуванням стилі VBulletin нормальних функцій. немає модів.
Ви можете перевірити це: Перейдіть в AdminCP-форуму та модераторів.
Візьміть будь-який форум і покласти персоналізовану стиль для будь-якого форуму.
Встановити Перепишіть виборів користувачем: так
Якщо ввести на цей форум зміни стилю. Незалежно від того, який стиль ви використовуєте в даний момент.
Тепер Байдуже, т працює.
Велике спасибі
Ви маєте на увазі. форум стилі вибравши користувачем? Я необхідно увійти в систему чи ні?
Ні, це не потрібно.
Ви можете побачити це в моїй сторінці:
aquaterraria.com - Inicio
На цій сторінці є три основні стилі, користувачі можуть вибирати вони:
білий
Зелений
Коричневий
Якщо ви зайдете на форумі:
Dendrobates
Зміни стилю (колір, заголовок ...). Цей стиль тільки для цього форуму, і користувач не може вибрати його.
Коли я активний ВБЕР, не працює.
чи є у вас vBET активується зараз? чи ні? тому що я був на вашому сайті і цей стиль workng тільки на основний сайт.