Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 3 з 3

Тема: Прапор інтервал

Default Прапор інтервал

Я тільки що підвищений, і всі мої прапори згруповані разом, як я простір їх, як тут, в vbet?

Подорож вентилятори - Подивіться в футері форуму.

Дякуємо.
    Востаннє редагувалось Snake; 24-10-12 в 20:34.

Виправлена це сам.

Доданий HSPACE = "2" до vbenterprisetranslator_flag шаблон

&ЛТ;атрибут rel="в novbseo" і з href=" у$URL-адреси" і &ЛТ;якщо condition="$flagCode==$vbulletin->options['vbenterprisetranslator_forumlanguage']">onclick="document.файл cookie = 'vbet_language=; закінчується=четвер, 01-бер-1970 00:00:01 за Гринвічем; шлях=/'; повернення істинного; і quot;&ЛТ;/якщо&ГТ;&ГТ;&ЛТ;ІМГ клас="і від Vbet-прапор від Vbet-$flagCode і quot; ширина"і 16&; quot; Висота=то"11"і HSPACE = "2" SRC = "{$} flagspath clear.gif" ALT = "$ flagName" <if condition="$vbulletin-> варіанти ['vbenterprisetranslator_flags_noborder'] & &! $ Виділити "> межа =" 0 "</ якщо> <якщо умова = "$ виділити"> межа = "1" стиль = "кордон кольори: жовтий" </ якщо >/></>

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Великий Будь ласка, зверніть увагу, що ті відмінності, які виходить від різних макетів. У разі відмови розташування прапорів буде інтервал, і в будь-який інший макет це залежить, як стиль був повішений

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •