Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 6 з 6

Тема: Використовуйте Повний Кеш файлів для гостей (BETA!)

Default Використовуйте Повний Кеш файлів для гостей (BETA!)

, Коли ця опція включена гості не можу вибрати стиль

VBulletin підприємства Перекладач (vBET) персонал

ок, підтвердилися.
    Я відтворив його на моєму тестовому форумі. Тепер ми будемо працювати над її вирішенням. Ми постараємося це виправити.

будь виправити це? мені потрібно використовувати цей кеш варіант замість дБ

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Так. Це вже вирішені і будуть включені в наступний випуск. Для швидкого вирішення:
    1. Редагувати файл / Входить / vbenterprisetranslator_functions_guestcache.php
    2. Пошук по сайту:
    PHP Code:
    return DIR.'/'.VBET_GUEST_CACHE_DIR.'/'.($_REQUEST['language'] ? $_REQUEST['language'] : $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_forumlanguage']).'/'.$filename.'.html'
    3. Замінити на:
    PHP Code:
    return DIR.'/'.VBET_GUEST_CACHE_DIR.'/'.($_REQUEST['language'] ? $_REQUEST['language'] : $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_forumlanguage']).'/'.$filename.$vbulletin->userinfo['styleid'].'.html'
    4. (Необов'язково але порадив) видалити весь гість кеш каталозі і скопіювати його знову з vBET пакета (Пам'ятайте про привілеї) - є ми до зміни файлів ім'я конвенцій (styleid в комплекті) так старі файли не будуть використовуватися більше, і це буде тільки талія простору. Зверніть увагу, що наступний реліз буде мати автоматичну старі чисті файли включені.
    Востаннє редагувалось vBET; 30-07-10 в 21:20.

нормально, але ми не повинні кешу за замовчуванням мову форум чи ні?

ой я просто бачу помилки в перекладі сторінок відображає повідомлення було написано в 1903 році 06/10/1903 лол, 16:02 в моєму чіткості мову це показує, 03-06-10, 16:02
    Востаннє редагувалось tsak76; 30-07-10 в 23:18.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •