Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 4 з 4

Тема: різних дБ для vbet

Default різних дБ для vbet

в якості назви вищих органів фінансового контролю. різних БД тільки для vbet кеша. як?? я припускаю, що ми повинні відредагувати файл з БД інформації або створити патч, де ми можемо вибрати дБ від AdminCP

VBulletin підприємства Перекладач (vBET) персонал

добре, я перемістити цей потік по функціональності.
    Пропозиція була прийнята до розгляду. Я покажу цій темі, щоб Міхал, і він буде думати про це. Якщо ми приймемо це, ми про це писати у цій темі, і ми встановимо відповідний статус потоку.

Спасибі,

Quote Повідомлення від kamilkurczak View Post
    добре, я перемістити цей потік по функціональності.
    Пропозиція була прийнята до розгляду. Я покажу цій темі, щоб Міхал, і він буде думати про це. Якщо ми приймемо це, ми про це писати у цій темі, і ми встановимо відповідний статус потоку.

Спасибі,
    Це було б здорово, тому що це означало б, нам потрібно тільки щоденне резервне копіювання близько 8 ГБ замість 30 ГБ

Редагувати: Ваш персонаж заміни замінені 8-ГБ (без дефіса) з ***
    Востаннє редагувалось steve; 28-07-10 в 13:12.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Доброго дня. Я просто хочу зазначити, що я почав працювати над цьому проханні. Проте будь-які питання, пов'язані із забезпеченням від неправильної конфігурації, але це деталі.

Для підключень Є використані VBulletin класи по сходах, ми додали можливість конфігурації і підтримки в нашій коді. Як я вже писав трохи питань, неправильні зв'язку з цим ми зараз працюємо, щоб зробити можливим, щоб очистити його легко, без відключення гачки глобально на мить.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •