в якості назви вищих органів фінансового контролю. різних БД тільки для vbet кеша. як?? я припускаю, що ми повинні відредагувати файл з БД інформації або створити патч, де ми можемо вибрати дБ від AdminCP
в якості назви вищих органів фінансового контролю. різних БД тільки для vbet кеша. як?? я припускаю, що ми повинні відредагувати файл з БД інформації або створити патч, де ми можемо вибрати дБ від AdminCP
добре, я перемістити цей потік по функціональності.
Пропозиція була прийнята до розгляду. Я покажу цій темі, щоб Міхал, і він буде думати про це. Якщо ми приймемо це, ми про це писати у цій темі, і ми встановимо відповідний статус потоку.
Спасибі,
Доброго дня. Я просто хочу зазначити, що я почав працювати над цьому проханні. Проте будь-які питання, пов'язані із забезпеченням від неправильної конфігурації, але це деталі.
Для підключень Є використані VBulletin класи по сходах, ми додали можливість конфігурації і підтримки в нашій коді. Як я вже писав трохи питань, неправильні зв'язку з цим ми зараз працюємо, щоб зробити можливим, щоб очистити його легко, без відключення гачки глобально на мить.