Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 7 з 7

Тема: vbet_guestcache занадто великий додати порожню команду в CPanel

Default vbet_guestcache занадто великий додати порожню команду в CPanel

vbet_guestcache занадто великий додати порожню команду в CPanel

У мене пішло 4 години на чотирьох сфальсифіковані сервер порожній (вручну) змісту, це перебільшено і я відчуваю, що якась стиск необхідно тут і з vbet кеш столи і інша справа, як про додавання флеш кнопки для цього, щоб У AdminCP?

що стосується

VBulletin підприємства Перекладач (vBET) персонал

добре, але я не розумію exacly,

Ти пишеш, що у вас немає варіантів в AdminCP (випуску) або запропонувати додати нову функцію? (Флеш кнопки)
    якщо так, то я рухаюся тему Запит функцій

Замість того, щоб випорожнення таблиці вручну з моєї Dmin ви можете додати опцію, щоб змити його в AdminCP?
    З повагою

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

У нас вже є прохання про зниження розміру гостя випадку, а також додати можливість, щоб очистити кеш бази даних з панелі адміністратора - все приймаються

Будь ласка, зверніть увагу, що в цей момент, щоб зменшити гостя кешу ви можете просто додати більше сторінок ігнорувати. А щоб зменшити кешу бази даних просто змінити час кешування, щоб жити, щоб менше. Але на стенді випадках він буде мати негативний вплив на продуктивність, тому що частіше призводить Віль бути взяті з Google, що займає набагато більше часу.

Крім того - ви вже писали те ж саме в потоці, в якому це було вже запропоновано (саме тут: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post3867)

Будь ласка, припиніть СПАМ! Ця тема буде видалена найближчим часом - це чого прийти, коли ви кладете інформацію, як тільки

Там немає необхідності бути грубим, тому що ми живемо не в 1940-х років ви знаєте, і я не спам, якщо хтось буде реагувати оперативніше це не було б необхідності повторювати його знову й знову, а тим більше мова йде про 2 різні речі.

В іншому потоці ви сказали, що б зробити базу даних обманщик, ми ніколи не говорили про FTP vbet_guestcache файл Deleter в AdminCP??

Як щодо моєї іншої проблеми в перекладі назви -> F.. ., Я все ще чекаю відповіді.

З повагою

Вибачте, якщо ви взяли мій коментар, як грубість. Це не було моїм наміром. Будь ласка, прийміть мої вибачення за це. Я просто хотів зробити вам видно не писати про те ж номері в декількох місцях, тому що я вже просив вас про це раніше, і пояснив, що це тільки робить безлад на форумі і в нашій команді, і саме тому ми повинні прибрати такі речі. Один потік на одне питання достатньо. В іншому випадку ми маємо проблеми з керуванням його і з призначенням його на наших співробітників. Ось чому я зробив це сміливе і у верхніх випадках - Я вже запитував вас про не пишу ту ж інформацію кілька разів (те, що на цьому форумі, розглядається як спам, і, принаймні, кілька інших, які я знаю, також) і воювали, що ви пропустите його, перш ніж . Просто не хочу, щоб ви не пропустіть це зараз.

Навіть зараз я пробудження Вас підтвердити, що деякі інші 2 потоки, зроблені Вами насправді про одне питання, чи ні (http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post3705) ... І це висить, як, що, оскільки тижнів (тут ви пишете, що ви wayting для нашої відповіді - подивіться там ми wayting для вашого з 2-х тижнів ). Запис кілька разів про одне питання ви просто робить більше часу, щоб оцінити не швидше. Так що будь ласка, припиніть робити це, і якщо у вас є проблема - зробити нитка про це - всього на 1 - ми будемо звертатися з цим. Саме тому ми маємо статуси про наш потоці - щоб переконатися, що робить щось як і раніше вимагає нашої уваги чи ні.

Ще раз вибачте, якщо ви взяли мій коментар не дуже добре І дійсно, дякую за ваш коментар про це - я буду приділяти більше уваги, щоб зробити такі питання, більш м'яко. Сподіваюся, що ми можемо будувати наші майбутні відносини з взаєморозуміння і добрих почуттів

Щодо питань, які все ще знаходяться на - по посиланню, будь ласка підтвердьте це така ж проблема як і в інший потік наших. І в один другий відправте необхідні дані, які я щойно задав вчора. Я був у відпустці на морі, так що я був не в змозі вирішити будь-які питання, і Каміль працював з багатьох питань, у той же час. Тепер, коли я повернувся, це повинно бути зроблено швидко

І ви маєте рацію - ви не писали про адміністратора кешу CP очищення раніше. Було вже попросили в інший потік кимось ще, тому я тут статус вже запропонував.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •