Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 5 з 5

Тема: Приватні повідомлення перекладеного тексту порожнім

Default Приватні повідомлення перекладеного тексту порожнім

Добре, я останнім часом отримує Особисті повідомлення, де перекладеного тексту порожні. Відсутні. Я бачу, прапорцями і все, і я можу натиснути, щоб побачити оригінальний текст. Але переклад тексту просто немає.

Все інше працює відмінно.

Дякуємо за допомогу!

VBulletin підприємства Перекладач (vBET) персонал

Code:
    Did you install any new mods or plugins? maybe conflict?
    Ви сказали "ні".

Чи використовуєте ви BETA варіантів, як «Використання Повний файл кешу для Гість" або "Ігнорується слова"? Спробуйте відключити його і перевірити PM знову.

Quote Повідомлення від kamilkurczak View Post
    Code:
    Did you install any new mods or plugins? maybe conflict?
    Ви сказали "ні".

Чи використовуєте ви BETA варіантів, як «Використання Повний файл кешу для Гість" або "Ігнорується слова"? Спробуйте відключити його і перевірити PM знову.
    Я не використовую повний кеш для гостей, тому що до цих пір ламає моє форумі. Так не в цьому. І ігнорувати слова також. Не використовуйте його.

EDIT: Я тільки що повернувся до тих прем'єр-міністра, які були порожніми вчора, і тепер вони все знову працює. LOL **********. Я не знаю чому, але агов, здається, все добре знову. Я буду оновлювати тут, коли я отримую новий прем'єр з перекладеним текстом дюйма Спасибі!
    Востаннє редагувалось Taurus; 13-07-10 в 14:25.

VBulletin підприємства Перекладач (vBET) персонал

хе-хе, це зводить з розуму.

якщо ви зробили щось особливе з цим питанням, чи можете ви описати це тут?
    ОТЖЕ, насолоджуйтеся

Ну, ось ми знову! З сьогоднішнього дня навіть повідомлення, зроблені в даний момент порожній. Ніякої текст не переведений! Я можу натиснути, щоб побачити на мові оригіналу, але перекладеного тексту не вистачає!

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •