Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 2 з 2 FirstПерший 12
Результати 11 до 16 з 16

Тема: Як працювати в vbet LiteSpeed?

Заборонений

Default Намагався googletest

Я намагався googletest також і я отримав деякі помилки. Мій господар сказав мені, що підключення до Google в порядку. Насправді у мене є Google Sitemap, який працює нормально.
    Як я запустити googletest, іноді я отримав мережевого екрану помилки, а іноді й цього:
    Починаючи пробний переклад
    Результат тесту:
    Випробування помилка: не вдалося підключитися до хост
    Час з'єднання (мс): 3003,3449707031

Quote Повідомлення від symbianist View Post
    Я намагався googletest також і я отримав деякі помилки. Мій господар сказав мені, що підключення до Google в порядку. Насправді у мене є Google Sitemap, який працює нормально.
    Як я запустити googletest, іноді я отримав мережевого екрану помилки, а іноді й цього:
    Я була така ж проблема кілька днів тому. Я пропоную звернутися до хостингу компанії і попросіть їх перевірити дозволу та налаштувань брандмауера. Дайте їм посилання для вашого googletest.

Заборонений

Default Будь ласка, допоможіть адміністратора

Будь ласка, допоможіть адміністратора про цю проблему.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Привіт Вибачте за затримку - щойно повернувся з відпустки і я тут, щоб Serv Вам нашу підтримку

Читайте LiteSpeed обговорення з відповіддю, як його використовувати: http://www.vbenterprisetranslator.co...litespeed.html - Не перевіряв ще, просто на основі призначених для користувача відповідь, але не соромтеся перевірити його з безкоштовної версії. У випадку питань - пишіть є точний опис проблеми і ми будемо працювати над цим

Як працювати в vbet LiteSpeed? Я помічаю, vbet не працює на LiteSpeed. Вона показує
    Неприпустимі Форум вказаний. Якщо ви слідували правильне посилання, будь ласка, повідомте адміністратора
    Будь ласка, за допомогою.
    Просто використовуйте потрібно. Htaccess правил

Це проблема між вашим сервером і Google. Ми написали Google тест точно визначити такі ситуації. Вона не має нічого спільного з vBET - сервер просто проблеми з сполуками Google - ви повинні звернути увагу його на свій хостинг-провайдера.

Стр. 2 з 2 FirstПерший 12

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •