Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 9 з 9

Тема: Магічні Pro Навчання - Magic

Default Магічні Pro Навчання - Magic

Магічні Pro Навчання - Magic

Магічні Pro Навчання тепер доступний в 52 Іноземних Мов
    Див. посилання нижче ласка Щоб стати учасником багатонаціональної Магія сайту
    Якщо мовний бар'єр був зламаний для всіх магів всьому світу, щоб спілкування
    Востаннє редагувалось scott; 07-11-09 в 17:50.

це здорово, їм написання англійською мовою, але розміщення на арабською мовою

Text automatically translated from: French to: Ukrainian
    Translated text
    Microsoft Windows XP Professional Ultimate Edition V8.1 За Mad Dog
    Включені SP3 + патчі до дати 23 жовтня 2009

Остаточний варіант: Windows XP Professional Корпоративний "FR" 32bit Service Pack 3 (не активації)

Розмір: ~ 630 Мб

Мінімальні вимоги: 500 МГц процесор, 256 Мб оперативної пам'яті і 64 МБ для відеокарти мінімуму для нормальної роботи.

Пам'ять, яка використовується після апаратної конфігурації: ~ 150 Мб

ПРОЧИТАЙТЕ ВСЕ, ЩО НА КРАЩИЙ підготувати і установки операційної системи.

- У папці AddOns CD-ROM, ви знайдете багато програмне забезпечення, змінити ключ Windows, щоб отримати драйвера перед перевстановлення або для очищення реєстру після установки системи.

- Ви можете додати свої власні драйвери, маніпулюючи ISO за допомогою UltraISO і розміщення їх у папки $ OEM $ \\ $ 1 \\ DRIVERS \\ 001 \\ 002 \\ 003 \\ 004 \\ 005 \\ 006, \\ 007 \\ 008. Вони будуть автоматично підтримується при установці

- Папку AddOns CD-ROM також містить оновлення DirectX 10, і Ви можете насолоджуватися новітніми графічними тих пір, поки ваша відеокарта може з цим впоратися!

- Установка або оновлення з більш старої операційної системи не представляється можливим, установка може бути зроблено шляхом завантаження з CD-Rom.

- Оновлення від оновлення Windows відключається, і віддаляється, це дозволить уникнути втрати ікони та інші зміни.

- Під час установки драйверів для більшості материнських плат будуть встановлені, SATA жорстких дисків, звукових карт і мережевих карт HD також будуть виявлені, таких як Nvidia і ATI карт відео.

- Не знімайте вище CD-ROM під страхом покарання за неправильної установки компонентів.

- Ні антивірусне програмне забезпечення або parfeu встановлюються з цією версією, ви встановлюєте самостійно.

Система надзвичайно оптимізовані, швидко і абсолютно стабільною, безпека-орієнтованої, прекрасно працює на всіх машинах, і не має помилок, наскільки мені відомо, будь-яка відстрочка буде вітатися, щоб виправити помилки.

Немає необхідності серійний номер, він інтегрується безпосередньо в кд.
    Original text
    Востаннє редагувалось vBET; 08-11-09 в 20:58. Причина: Неправильно BBCodes

Text automatically translated from: French to: Ukrainian
    Translated text
    AddOns папці CD, Є кілька програмного забезпечення
    Original text
    Востаннє редагувалось vBET; 08-11-09 в 20:59. Причина: Неправильно BBCodes

Як я можу додати, що обернути?
    я не можу знайти його LOL
    Востаннє редагувалось scott; 08-11-09 в 23:19.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Ви не Просто прочитайте причину редагування Помилки в BBcodes була виправлена адміністрацією.

Також, якщо ви встановите мову за замовчуванням в кабінеті, то мод буде автоматично додати ці обгортання, додавши мову BBCodes відповідно до вашого користувачем мову за замовчуванням і налаштування редактора (ви можете вимкнути її для кожного повідомлення).

подивитися, як я можу перевести це??

Привіт! Ich Hab Ауф meinem канал Jetzt eingestellt, Дассо людина нехай Kommentare hinterlassen Канн (ВОРХЕР війни дас Nicht так). Абер їм Момент siehts та ніч ziemlich усмішкою дай! Und Meine да дю Vids abboniert ти унд JA Schon мей Manch Ейнем Відео meiner Ейн Kommentar drunter geschrieben ти, dachte ич світ, дю könntest JA (Wenn дю Lust ти) einen freundlichen Kanalkommentar бай світ hinterlassen! Продовольчий Echt нетто! Абер нур Wenns реж Nicht цур Останнє fällt!
    Einen schönen Тег ніч, Mentaleo
    Востаннє редагувалось scott; 09-11-09 в 14:45.

привіт,
    Сайт MPT Магія тепер переведені на 52 мов, тому подивитися на нього, і передати слово іншим іспанська магів: -
    Магічні Pro Навчання - Magic
    Востаннє редагувалось scott; 09-11-09 в 14:49.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •