Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 9 з 9

Тема: Магічні Pro Навчання - Magic

Гібридний Вид

Попередній Пост Previous Post   Next Post Наступний Пост

Default Магічні Pro Навчання - Magic

Магічні Pro Навчання - Magic

Магічні Pro Навчання тепер доступний в 52 Іноземних Мов
    Див. посилання нижче ласка Щоб стати учасником багатонаціональної Магія сайту
    Якщо мовний бар'єр був зламаний для всіх магів всьому світу, щоб спілкування
    Востаннє редагувалось scott; 07-11-09 в 17:50.

це здорово, їм написання англійською мовою, але розміщення на арабською мовою

Text automatically translated from: French to: Ukrainian
    Translated text
    Microsoft Windows XP Professional Ultimate Edition V8.1 За Mad Dog
    Включені SP3 + патчі до дати 23 жовтня 2009

Остаточний варіант: Windows XP Professional Корпоративний "FR" 32bit Service Pack 3 (не активації)

Розмір: ~ 630 Мб

Мінімальні вимоги: 500 МГц процесор, 256 Мб оперативної пам'яті і 64 МБ для відеокарти мінімуму для нормальної роботи.

Пам'ять, яка використовується після апаратної конфігурації: ~ 150 Мб

ПРОЧИТАЙТЕ ВСЕ, ЩО НА КРАЩИЙ підготувати і установки операційної системи.

- У папці AddOns CD-ROM, ви знайдете багато програмне забезпечення, змінити ключ Windows, щоб отримати драйвера перед перевстановлення або для очищення реєстру після установки системи.

- Ви можете додати свої власні драйвери, маніпулюючи ISO за допомогою UltraISO і розміщення їх у папки $ OEM $ \\ $ 1 \\ DRIVERS \\ 001 \\ 002 \\ 003 \\ 004 \\ 005 \\ 006, \\ 007 \\ 008. Вони будуть автоматично підтримується при установці

- Папку AddOns CD-ROM також містить оновлення DirectX 10, і Ви можете насолоджуватися новітніми графічними тих пір, поки ваша відеокарта може з цим впоратися!

- Установка або оновлення з більш старої операційної системи не представляється можливим, установка може бути зроблено шляхом завантаження з CD-Rom.

- Оновлення від оновлення Windows відключається, і віддаляється, це дозволить уникнути втрати ікони та інші зміни.

- Під час установки драйверів для більшості материнських плат будуть встановлені, SATA жорстких дисків, звукових карт і мережевих карт HD також будуть виявлені, таких як Nvidia і ATI карт відео.

- Не знімайте вище CD-ROM під страхом покарання за неправильної установки компонентів.

- Ні антивірусне програмне забезпечення або parfeu встановлюються з цією версією, ви встановлюєте самостійно.

Система надзвичайно оптимізовані, швидко і абсолютно стабільною, безпека-орієнтованої, прекрасно працює на всіх машинах, і не має помилок, наскільки мені відомо, будь-яка відстрочка буде вітатися, щоб виправити помилки.

Немає необхідності серійний номер, він інтегрується безпосередньо в кд.
    Original text
    Востаннє редагувалось vBET; 08-11-09 в 20:58. Причина: Неправильно BBCodes

Text automatically translated from: French to: Ukrainian
    Translated text
    AddOns папці CD, Є кілька програмного забезпечення
    Original text
    Востаннє редагувалось vBET; 08-11-09 в 20:59. Причина: Неправильно BBCodes

Як я можу додати, що обернути?
    я не можу знайти його LOL
    Востаннє редагувалось scott; 08-11-09 в 23:19.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •