Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 7 з 7

Тема: Проблема reviewpost інтеграції / PhotoPost

Режим Перегляду

Попередній Пост Previous Post   Next Post Наступний Пост

Default Проблема reviewpost інтеграції / PhotoPost

Привіт,
    Я тільки що купив свій мод, і це добре працює і на форумах, але я слідувати вашим вказівкам, щоб включити переклади в інших модів, але я повинен робити торкнутися не так.
    форум папку:
    : / / Мій домен / форумів

Mod папки (тут завдання):
    : / / Мій домен / opiniones
    Її, як PhotoPost, називається reviewpost.

Я зробив це:
    # В vBET пакет / do-not-upload/tools/vbenterprisetranslator_front_controller.php змін »SET_HERE_FULL_FORUM_DIRECTORY_PATH 'в ваш повний шлях до каталогу форумі.
    Не використовувати '/' в кінці. Якщо ви не знаєте, що ваш шлях, будь ласка, див нижче інструкції.
    # Копіювати vbenterprisetranslator_front_controller.php файл в директорію, використовуваних мод в URL

Потім я заблукати. Це мій Htaccess в / opiniones:
    RewriteCond% {QUERY_STRING}! Перенаправлені =
    RewriteCond% {QUERY_STRING} = мову
    RewriteRule ^(.*)$ vbenterprisetranslator_front_controller.php? Перенаправлені = $ 1 & vbet_outside = істинного [L, QSA]

RewriteCond% {QUERY_STRING}! Vbet_outside = істинно
    RewriteRule ^(.*)$ $ 1? Vbet_outside = істинного [L, QSA]

Те, що я роблю неправильно?
    Спасибі
    Ах, я також визначили в AdminCP папок / opiniones / і / Фотографії /, у тримати каталогів і відстеження URL та URL відстеження поза форумом каталозі
    Востаннє редагувалось pepito69; 04-07-10 в 13:24.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •