Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 7 з 7

Тема: Проблема reviewpost інтеграції / PhotoPost

Default Проблема reviewpost інтеграції / PhotoPost

Привіт,
    Я тільки що купив свій мод, і це добре працює і на форумах, але я слідувати вашим вказівкам, щоб включити переклади в інших модів, але я повинен робити торкнутися не так.
    форум папку:
    : / / Мій домен / форумів

Mod папки (тут завдання):
    : / / Мій домен / opiniones
    Її, як PhotoPost, називається reviewpost.

Я зробив це:
    # В vBET пакет / do-not-upload/tools/vbenterprisetranslator_front_controller.php змін »SET_HERE_FULL_FORUM_DIRECTORY_PATH 'в ваш повний шлях до каталогу форумі.
    Не використовувати '/' в кінці. Якщо ви не знаєте, що ваш шлях, будь ласка, див нижче інструкції.
    # Копіювати vbenterprisetranslator_front_controller.php файл в директорію, використовуваних мод в URL

Потім я заблукати. Це мій Htaccess в / opiniones:
    RewriteCond% {QUERY_STRING}! Перенаправлені =
    RewriteCond% {QUERY_STRING} = мову
    RewriteRule ^(.*)$ vbenterprisetranslator_front_controller.php? Перенаправлені = $ 1 & vbet_outside = істинного [L, QSA]

RewriteCond% {QUERY_STRING}! Vbet_outside = істинно
    RewriteRule ^(.*)$ $ 1? Vbet_outside = істинного [L, QSA]

Те, що я роблю неправильно?
    Спасибі
    Ах, я також визначили в AdminCP папок / opiniones / і / Фотографії /, у тримати каталогів і відстеження URL та URL відстеження поза форумом каталозі
    Востаннє редагувалось pepito69; 04-07-10 в 13:24.

VBulletin підприємства Перекладач (vBET) персонал

Тут у вас є рішення.
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1790

Будь ласка, знайдіть цю частину цього запису:
    Code:
    How to integrate vBET exactly with this mod:

* PhotoPost - see instructions for case 4 and 5

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Саме так - phopopost не підтримує global_complete гачок Будь ласка, парою натяк Каміль - ви знайдете там всі необхідні кроки, як інтегрувати. Протестовано і робочих

Я постараюся це завтра і скажу вам, і спасибі.

Quote Повідомлення від vBET View Post
    Саме так - phopopost не підтримує global_complete гачок Будь ласка, парою натяк Каміль - ви знайдете там всі необхідні кроки, як інтегрувати. Протестовано і робочих
    може у скажи мені, що саме треба зробити, щоб intergrate з PhotoPost Pro, його в папку / фотографії /, що покласти в Htaccess в / фотографії? До речі, я використовую PhotoPost про
    Востаннє редагувалось tsak76; 06-07-10 в 23:34.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Інструкції ppropriate для версії PhotoPost профі.

Про точний зміст - все це описано в даній інструкції. Будь ласка, скажіть, який саме крок interation ви не розумієте, і ми будемо описувати його краще для вас.

Також зверніть увагу, що якщо ви хочете, щоб ми зробили це за вас на вашому сервері, то ви можете використовувати intgration служби за $ 30 (). Проте ми рекомендуємо вам парою інструкції і збережіть свої гроші - ми дамо вам наш безкоштовний онлайн-підтримки, описуючи кожен крок, який ви не розумієте. В такому випадку просто повідомте, який крок вимагає кращого опису? Якщо ви вже зробили це, і він не працює - будь ласка, повідомте нам youe Htaccess контент після інтеграції, і ми перевіримо вона робить це в порядку ..

просто скажи мені, що я потрібно покласти в папку PhotoPost Htaccess

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •