Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 10 з 28

Тема: vBET і VBulletin 3,6

Режим Перегляду

Попередній Пост Previous Post   Next Post Наступний Пост

Я знаю, що ви офіційно підтримувати, тому що ви продовжувати нагадувати мені знову і знову і знову Але я заплатив 30Dollars додатково за це 3,6 сумісність аддона / виправити так, щоб вона могла бути "" офіційно підтримується "".

Ви читали виправити, що Майкл Опубліковано перший пост цього нитка з відносно 2 кроку виправлення для vBulletin 3.6.12 і vBET 3.3.4? Оскільки ви закодовані в 3.4, 3.5 та 3.6 з у vbenterprisetranslator_functions_hooks.php Я не розумію, чому ви не можете знайти два додаткових кроків для 3.6, тому що це бентежить мене?!?

Я не буду PM вам мій сервер даних, тому що все пояснюється в перший пост так що виправити її в 3,6 версії і напишіть мені, PHP файлів і я буду піклуватися про завантаження цього.

Я отримую дуже розчаровані такою ж відповідь.

Далі, оскільки Майкл зробив почне підтримувати 3.6.12 із зарядним мені додаткову плату він міг би підтримати інших, які вона теж проблема "просте завдання архів", який було вирішено з 2 простих кроки, можливо, ви повинні змиритися версії 3.6.12 в локальних мод з моменту її займає 120mbs Я не знаю, де ця проблема стоїть.

Г-н kamilkurczak, Мені потрібно, щоб повідомлення PayPal ID транзакції для додаткових 30 доларів, які я заплатив ???????
    Востаннє редагувалось mario06; 18-08-10 в 17:02.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •