Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 2 з 2 FirstПерший 12
Результати 11 до 18 з 18

Тема: vBET серйозна помилка Знайдено!

VBulletin підприємства Перекладач (vBET) персонал

привіт,

Я потрібен доступ до вашої AdminCP і FTP .. Будь ласка, надішліть мені PM з цими даними.

Я постараюсь, щоб знайти проблеми.

У вас є PM.
    З повагою

Я знайшов плагін з помилкою .. Тепер я постараюся, щоб знайти рішення.

будь ласка, просто подивитися на свій PM

рахунки перестали працювати через multipe ф виявлення, тепер рахунок Логін знову працює .. ваш майже у мети

З повагою

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

ОТЖЕ, - після роботи з цього питання ми виявили, що не існує помилка в vBET тут. Саме тому, що ваш форум використовує VBulletin 3.6 і vBET офіційно підтримує vB3.8

У всякому разі ми знайшли спосіб змусити його працювати навіть на офіційно не підтримується VBulletin 3.6: http://www.vbenterprisetranslator.co...tin-3-6-a.html
    Ці зміни зробили на вашому форумі.

Зверніть увагу, що до цих пір переведена на сторінках архіву для форумів не працюють. Це через помилки VBulletin так що запитайте VBulletin команду для її вирішення. Якщо ви хочете задати параметр форум сторінці архіву (це один з F-), То порожня сторінка. Я маю на увазі який-небудь параметр - навіть просто ? Х = у і вона вилітає навіть з vbet інвалідів. Так що з цією справою ви повинні задати глагов команди, щоб виправити свою помилку і швидше за все переклад буде почати працювати (всі нормально для головного архіву і ниток сторінок).

Тому що не було vBET помилка тут я переходжу потік розділ щодо усунення неполадок.

Зверніть увагу, що до цих пір переведена на сторінках архіву для форумів не працюють. Це через помилки VBulletin так що запитайте VBulletin команду для її вирішення
    Вони сказали мені, щоб видалити його, тому що всі працювали до vBET мод.

Зверніть увагу, що до цих пір переведена на сторінках архіву для форумів не працюють?
    Хіба ви не виправити?

Що такого особливого 3.6.12 і 3,85? Основні зміни стосуються соціальних мереж як мені здається, що ваше порівняння VB 3 до 4 В. Б., ще трохи зусиль з вашого боку не зашкодило б ні?

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Так само, як я описав вам, це помилка в форуму. Вони просто грипів тебе. Може бути, через неправильне desription питання. Це не vBET вина - справжній архів працює нормально. Переклад форуму сторінок архіву не працює, і він не буде працювати, тому що VBulletin crasches сторінку, якщо в URL є addes будь-якому параметру. І це не vBET? - Ви можете dissable vBET додати до URL х = у, і вам все одно доведеться crasched achrive сторінці форуму.

Стр. 2 з 2 FirstПерший 12

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •