Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast
Результати 1 до 10 з 18

Тема: vBET серйозна помилка Знайдено!

Exclamation vBET серйозна помилка Знайдено!

Я тепер розумію, чому мій сайт не індексується правильно 52x.

З vbet встановлений він дає НЕ ЗНАЙДЕНО на всі мої архівні файли, після 6 годин escluding всі один мод 1 на 1 він вийшов на це, я намагався, 3.33 і 3.34 і без vbet в моєму архіві працює відмінно..

Будь ласка, дайте мені рішення цієї проблеми!

З найкращими побажаннями

Ніхто зі співробітників vbet тут? Мені потрібно виправити!

PS. У мене не було цієї проблеми з безкоштовною версією

З повагою
    Востаннє редагувалось mario06; 29-06-10 в 22:38.

VBulletin підприємства Перекладач (vBET) персонал

хм, я не можу відтворити цю проблему. Чи можете ви показати мені, як я можу це зробити?

Я завантаження мого сайту почекати 5 хвилин, і я зв'яжуся ви в пм

Я pm'ed ви чекаєте відповіді, vbet включений і мої теми архів дати не знайдено (404), як тільки ви підтвердити це я відключити його так, що ви можете переглядати архів ще раз, так що ви можете бачити на собі, що він працює без vbet.

що стосується
    Востаннє редагувалось mario06; 29-06-10 в 22:39.

kamilkurczak, Я чекав тут для вас занадто підтвердити помилка, і ви переходу в автономний режим після 20 хвилин, не відповідаючи мені?

Це не правильний спосіб лікування платоспроможних клієнтів!

Мені потрібна допомога, де ж все?

Як довго мені доведеться чекати?

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Шкода, що вам довелося чекати. Я вже відправити Каміл нагадування про вашу проблему. Також зверніть увагу, що вам не доведеться відключати все від vbet - його повинно бути достатньо, щоб вимкнути автоматичний переклад плагінів в архіві (зархів

Як я бачив Каміль був не в змозі відтворити її на наш сервер і попросив Вас за докладні інструкції про нього (ми повинні зробити щось особливе, щоб бачити це чи просто весь архів вниз). Якщо ми не будемо відтворювати його на нашому сервері, ми повинні будемо деталі доступу до панелі адміністратора і FTP, щоб мати можливість перевірити, чому це відбувається, і виправити її.

Також, якщо у вас є інші плагіни (не включаючи vBSEO), які використовують деякі архівні гачки спробуйте тимчасово відключити ці плагіни і перевірити це vBET буде коректно працювати з архівами тоді. Це і перевірити чи є у нас якийсь конфлікт питання тут.

Я вже пробував відключити плагін vBET архіву вчора, але архів все ще порушується, коли vBET включений тому я повинен відключити vBET, щоб отримати архів працює.

Проблема проста.

1. На vBET
    = Архів зламаною

2. vBET Off
    = Архів робочих

Як я вже сказав вище, я видалив кожен плагін (1by1) вчора і знайшов vBET бути злочинцем, після тестування Я відновив резервну копію.

Там насправді нічого особливого робити, щоб у тому, щоб не знайдено (404) помилки, все що вам потрібно, це зайти в нижній правій частині сторінки та натисніть на Архів і дотримуйтесь корита теми | повідомлень (навіть в якості гостя).

Для доступу в мене немає проблем, давайте встановити час, щоб зробити це.

З повагою

PS. Мені довелося додати архіви | карта сайта у моєму файлі robots.txt, оскільки Google почав давати мені помилки в архіві удару 17k (404).

PS2. У мене немає vBSEO встановлений Мейбі vBET є підключення | шукати.

З повагою
    Востаннє редагувалось mario06; 30-06-10 в 10:26.

Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •