Ви маєте рацію. Це має бути зворотним. Вибачте за помилку![]()
Ви маєте рацію. Це має бути зворотним. Вибачте за помилку![]()
зі зворотним коду з vbet досі не працює для мене .... хто-небудь може підтвердити, якщо я роблю щось не так?
може бути правильний код
якщо (ISSET ($ _GET ['т']) & &! ISSET ($ _GET ['перейти']) & & брехня! == strpos ($ _SERVER ['REQUEST_URI'], 'showthread.php')) {
Наш код працює ідеально на нашому тестовому форумі. Будь ласка, надсилайте Міхал PM з доступом до вашого FTP.
Він буде намагатися, щоб це виправити.
Каміль,
це працює для мене
якщо (ISSET ($ _GET ['т']) & &! ISSET ($ _GET ['перейти']) & & брехня! == strpos ($ _SERVER ['REQUEST_URI'], 'showthread.php')) {
але з $ _GET ['р'], як це пропонується нічого не міняє **********
так як проблема зі змінною отримати перейти тому вам потрібно перевірити, якщо змінна р встановлений?
Ви можете це підтвердити?
Обидві пропозиції хороші. Коди правильно працювати на тест форум .. Я напишу про це Міхал.
повернися, повернися,
спробуйте зробити це (з кодом міста):
1. переводити сторінки (не важливо, яка мова)
2. використання перейти до першого нового допису
Чи бачите ви? Сторінка не перекладається.
Я зробив багато випробувань, і вона працює на нашій стороні, в даному коді. Будь ласка, спробуйте наступне:
1. Встановити зміни як ми описали його ("GOTO" не існує, перед виконанням йде trought vBSEO - що те, що наші журнали говорить нам)
2. Створити нове повідомлення тест
3. Перевірте робить для цього newone він працює.
Якщо це - то просто флеш кешей. Напевно, повинні працювати в flusching Панель адміністратора -> Обслуговування -> Оновлення лічильників. Намагатися Перебудувати інформаційний форум можливо, і деякі інші. Якщо він буде працювати на новій десять itmeans, що він працює, і ви просто повинні кешуватися старі (невірні) перенаправлення.
Будь ласка, спробуйте це і дати нам зворотний зв'язок - якщо він ще не працює, то я повинен піти і перевірити його на вашому сервері.
vbet мої тести під VBulletin 4.0.4pl1
і ваш код
не працює для мене, але ...Code:if (isset($_GET['t']) && !isset($_GET['p']) && false !== strpos($_SERVER['REQUEST_URI'], 'showthread.php')) {
працює нормально ... У вас є ідея, якщо цей код може робити що-то ваш код?Code:if (isset($_GET['t']) && !isset($_GET['goto']) && false !== strpos($_SERVER['REQUEST_URI'], 'showthread.php')) {