Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast
Результати 1 до 10 з 15

Тема: vbet_guestcache до великих

Default vbet_guestcache до великих

Vbet_guestcache може бути гарною ідеєю, але в даний час кілька гігабайт великих і декількох тисячних файлів. Був він має намір працювати таким чином?

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Так. Це кеш повний HTML вихід - просто, як написано в описі параметра. Скільки це займе залежить від того, наскільки великий ваш форум.

Зверніть увагу, що ви завжди можете встановити додаткові ігноруються сторінок або просто відключити його повністю його у вас немає місця на диску.

Звичайно, я міг би відключити його, але я хотів, щоб зменшити serverload. Може бути, ви могли б написати в настройках ACP, що це може підірвати місце на сервері, не всі, можливо, 25 ГБ дискового простору. Або краще, щоб знайти спосіб зменшити розмір.

Не всі потреби навіть 1 Гб для цього. Як я вже писав розмір кешу залежить від розміру форуму. Це кеш кожної можливої сторінці форуму, якщо не ігнорується в наборі. Малий форуми невелика кількість сторінок. Великий форум інші сторінки, а також більше ресурсів.

У всякому разі - це гарна ідея, щоб змусити людей бути більш обізнаними що це означає, що повний HTML висновок буде кешуватися і додавати туди інформацію, яка може зайняти багато місця на диску.

Про зниження розміру - ми можемо додати можливість архівних файлів кеша. Це займе більше ресурсів сервера, коли кеш написано, але читання його і відправити таку відповідь буде швидше.
    Також ми можемо додати запланована завдання, яке буде автоматично видаляти файли, які є занадто старий. На даний момент ми цього не зробити - якщо файл занадто старий, це просто перезаписані під час наступного запиту.

Я переїжджаю цієї теми, щоб показати просить
    Востаннє редагувалось vBET; 27-06-10 в 00:35.

Було б absolutly просто:
    додати опцію для кешування тільки гігабайт X, а потім видалити ті, які отримують менше часто відвідував.

Лол, після установки нової версії з кешем я ніколи не дивився, скільки його використання до цих пір:

Debian-50-Ленні-64-мінімальна: ~ # DF-ч
    Розмір файлової системи Використаний Вільно Використовуйте% Встановлюється на
    / Dev/md2 688G 80G 573G 13% /
    TMPFS 4,0 G 4,0 G 0 0% / Бібліотека / ініціалізації / RW
    Udev 10M 764K 9,3 8% / розробника
    TMPFS 4,0 G 4,0 G 0 0% / Dev / Гим
    / Dev/md1 2,0 г 86m 1.9G 5% / завантаження

LOL! До мого жорсткого диска була використана з 8GiG! Thats "великий", до речі здається, що це неправильно кеші файлів, наприклад:
    _attachment_php_attachmentid_3350.html
    _blog_php.html
    _blog_php_do_list_y_2009_m_10.html

Я не хочу, щоб кешувати Блоги, теги та Вкладення Оо

Quote Повідомлення від wowglider.de View Post
    Я не хочу, щоб кешувати Блоги, теги та Вкладення Оо
    Ви можете додати їх ігнорувати варіант.

Quote Повідомлення від wowglider.de View Post
    Було б absolutly просто:
    додати опцію для кешування тільки гігабайт X, а потім видалити ті, які отримують менше часто відвідував.
    Це теж варіант. Спочатку ми будемо здійснювати заплановані чистою і, можливо, блискавка (повинні досліджувати цей підхід), так ведення статистики буде мати певний вплив на продуктивність і ефективність для нас є одним з ключових питань. Тим не менше - ми будемо мати на увазі, і це рішення, якщо інший буде не достатньо

Quote Повідомлення від steve View Post
    Ви можете додати їх ігнорувати варіант.
    Саме так - просто додайте його ти ігноруються. У всякому разі дякую за увагу - ми додамо ігноруючи atachements і тегів за замовчуванням ігнорувати конфігурації. Блоги те, що багато користувачів можуть кешуватися, тому ми не будемо додавати його як fedault - але ми зробили це налаштовується саме для таких випадків - ви хочете щось більше повинні бути проігноровані. Так що просто ігнорувати цей факт!

Крім того, я просто зрозуміти, що ми можемо Hänge шаблону іменування файлів і включити в ім'я файлу вона вважає менш релевантні сторінки, чи ні. Таким чином, кожен день, коли автоматичне очищення почнеться воно визнає appropriatelly часу файловий кеш, щоб жити і очистить декілька файлів. Першою думкою було чистити все, якщо він старіше, ніж не відповідні сторінки і має бути. Тепер ми будемо чистити кеш відповідні сторінки швидше - так ви заощадите додаткове місце на диску!

Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •