Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 1 з 3 123 ОстаннійLast
Результати 1 до 10 з 30

Тема: На новій посаді і позначити форуми як прочитані

Default На новій посаді і позначити форуми як прочитані

З vbet включена, якщо я переглядали тему, а потім він отримує нову посаду, а потім я натискаю перейти першого непрочитаного повідомлення браузер завжди йде в перший пост, а не нової посади.

Крім того, якщо я натискаю усі розділи як прочитані я отримую помилку 404.

Обидві функції працюють з vbet інвалідів.

Вона робить це тут, все переходимо перший новий Повідомлення посилання на головній форуму перейти перший пост і не оновлюються, щоб показати вам, що переглянули повідомленням, вони завжди залишаються сміливими.

Всі розділи прочитані на головній сторінці перенаправлення на головну форум і знаки нічого!

Я дивився це питання тут, на vbet теж, на мій форум немає цієї проблеми.

Це досить серйозна помилка, вона порушує багато функцій мої користувачі потребують. Цей час розглядається? Дякуємо.

VBulletin підприємства Перекладач (vBET) персонал

ОК змія, я хотів би спробувати відтворити цю помилку

Я не можу відтворити проблему, може бути, у мене є стара версія форуму. Будь ласка, напишіть мені, що у вас є точну версію тільки автор, і я спробую відтворити його на VB версії, як ваш форум.

Будь ласка, постарайтеся знайти конфліктів з іншими модами. Для цього відключіть інших модов і залишити тільки vBET. якщо помилка не виникає, дозволите свою чергу, подальше модов щоб побачити, де є конфлікт.

Quote Повідомлення від kamilkurczak View Post
    Я не можу відтворити проблему
    Я також не можу відтворити Помітити форум як прочитаний проблема, я тільки тестували на двох форумах (окремих серверах). Форуми, що працює в. б. 3.8.x останній vbet і vbseo.

Однак будемо останніми непрочитаного повідомлення проблема на обох, я отримав десятки скарг. Це також не працює для мене тут. Коли я відключаю vbet на моїх форумах, проблема зникає.

ОК зараз він знаходиться на нашому форумі. На новій посаді варіанти.

Я постараюсь, щоб знайти рішення.

Quote Повідомлення від kamilkurczak View Post
    ОК зараз він знаходиться на нашому форумі. На новій посаді варіанти.

Я постараюсь, щоб знайти рішення.
    Хоуз це відбувається? нова ланка повідомлення не працює і у нас є багато дратує членів

Я повинен погодитися, ні підтримки, ні виправити, головна помилка, розібратися!

Стр. 1 з 3 123 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •