Ми знаємо, де exacly є помилкою. Ми знайшли його в vbet_global_start функції у файлі vBET PHP.
Ймовірно, ми передаємо погано URL для функції VBulletin (exec_header_redirect).
Міхал працює над цим.
Ми знаємо, де exacly є помилкою. Ми знайшли його в vbet_global_start функції у файлі vBET PHP.
Ймовірно, ми передаємо погано URL для функції VBulletin (exec_header_redirect).
Міхал працює над цим.
Немає проблем, ми дійсно потребуємо вирішення цієї проблеми якомога скоріше
Зроблений Шкода, що ви повинні були чекати. Рішення буде включений в наступний випуск. Ми вже використовуємо його на нашому форумі, так що нова посада перенаправлення працює нормально тут.
Для швидкого вирішення, будь ласка:
1. Редагувати включає / vbenterprisetranlator_functions_hooks.php
2. Пошук по сайту:
3. Замінити на:Code:if (THIS_SCRIPT == 'showthread' && 'VBSEO_URI' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype'] && $_GET['t']) {
Code:if (THIS_SCRIPT == 'showthread' && 'VBSEO_URI' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype'] && $_GET['t'] && $_REQUEST['goto'] != 'newpost') {
Я бачу в заголовок, який Ви описали 2 номери в одному потоці. Але Каміль підтверджений тільки один з них. Будь ласка, розкажіть, як саме ви відзначаєте форум читати. Я просто не можу знайти такий варіант - ймовірно, дивлячись в недозволеному місці
Я перевірив це на нашому тестовому форумі і у мене немає цієї помилку. Все працює нормально.Code:404 error
Тому, будь ласка, відправити Міхал (vbet) Повний доступ до вашого AdminCP і FTP-прем'єр. Він буде намагатися, щоб знайти рішення і виправити!
Спасибі
Я все ще чекаю відповіді. немає відповіді - я припускаю, що це нормально.
Якщо не в порядку, будь ласка, напишіть тут і я відкрию цієї теми ще раз
Ця проблема все ще існує, в forumdisplay, Якщо я клацніть стрілку, щоб перейти пост нового для різьблення, вона завжди бере мене на перший пост, а не першого непрочитаного повідомлення.
Реєстрація на моєму форумі, і ви побачите це.
Якщо я відключити vbet, проблема йде.
Востаннє редагувалось Snake; 11-08-10 в 23:39.
Оновлення до 3.3.5 і всі URL, питання здаються фіксованими, так що ніяких проблем, спасибо.
ок
спасибі за підтвердження