працює без vbet
ок, я досліджую проблеми і спробувати вирішити
ок, я чекаю.
що стосується
ще чекають подяки
Привіт - будь ласка, мої вибачення за довгий час оцінки. Це було питання, створені мною і передані Каміль під час моєї відпустки. Тому, можливо, він був трохи перевантажений. Зараз я повернувся і буде працювати, щоб остаточно закрити питання
Я думаю, що було б краще, якщо ми просто перевірити його на дошці і виправити її, а не втрати більше часу. Тому, будь ласка, просто мені PM деталі доступу до FTP вашого форуму і панель адміністратора. Також, будь ласка, дайте мені точну адресу на сторінці, де я бачу це питання. Якщо її не видно вже зараз - будь ласка, виготовити його на кілька тестових потоків - ви будете видалити його після того як ми не виправите помилку.
Будь ласка, подивіться на останній відповідь - тому що ми не в змозі відтворити це на наших серверах ми просили вас за доступ деталей. Ми будемо chcek і виправити її на місці
Я хотів би виправити себе, дати мені кілька варіантів, щоб я міг спробувати, коли я натискаю редагувати потік (я нічого не чіпаємо), потім натисніть зберегти все працює відмінно, це означає, що він показує правильно.
так, але Міхал писав у попередніх повідомлень свої пропозиції за рішенням. Не працює.
Ми не можемо відтворити це питання на нашому тестовому форумі, так що дуже важко знайти хороше рішення.
Якщо ми знаємо, де це питання знаходиться в коді, це буде легко знайти рішення.