Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 1 з 3 123 ОстаннійLast
Результати 1 до 10 з 26

Тема: Назва переклад обірвалося в vBadvanced (Останні теми)

Exclamation Назва переклад обірвалося в vBadvanced (Останні теми)

Це останні теми у vbadvanced, пост був написаний повністю французькою мовою і переведені на італійську, але як ви можете бачити на картинці назва не є повною і варто укладати: Wii Зрушення 04,03

У мене немає літери / слова обмеження в vBadvanced насправді 57 букв в назвах часто зустрічаються на моєму форумі.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Швидше за все, ви встановили дуже короткі листи максимального за титул там (якщо воно навіть настроюється). Так що ж відбувається, що vbadvanced скоротити назву, щоб з (прогалини додані, щоб уникнути оцінки):
    [Л angtitle = FR] Wii [/ л angtitle]
    залишилося тільки
    [Л angtitle = FR] W. ..

і vBET визнає сломанной Sutent, так що вона закінчила його і перекласти. Французький Переклад Google для W. .. здається: W. ..

Це те, що, швидше за все, відбудеться. Якщо так - то немає будь-якої помилку. vBET просто відмінно працює, і ви просто вирізати право власності на короткі. Будь ласка, перевірте інші довгі назви і порахуйте, скільки ознаки тих, розрізаються, а також шукати конфігурації цієї довжини (або попросіть VBA команди).

Будь ласка, підтвердіть це пояснення підходить і потрібно наше майбутнє допомогти в цьому питанні

Проблема в тому, Vbet, ось пиляків приклад vBets автоматичного перекладу і регулярні один:

Quote Повідомлення від mario06 View Post
    Проблема в тому, Vbet, ось пиляків приклад vBets автоматичного перекладу і регулярні один:

Будь ласка, зверніть увагу, що [л angtitle = FR] займає 14 знаків, так що наявність [л angtitle = FR] i. .. робить його 15 персонажів з оригінальної назви

У заголовку: [Гіда] Безкоштовна електронна Unlock... якщо не рахувати [Гіда] (Може бути кілька префіксів не назва), то з назви залишається вам 13 символів. Не знаю, чому не 15 - може бути, алгоритм вимагає деяких додаткових для приставок.

Для мене здається, що ситуація, описана раніше. Але ми можемо легко перевірити. Будь ласка:
    1. Відкрити файл / Входить / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
    2. Пошук по сайту:
    PHP Code:
    $output =& vbet_parseTitleGlobally($output,true); 
    3. Коментар це - так замінити на:
    PHP Code:
    //$output =& vbet_parseTitleGlobally($output,true); 
    4. Завантажити файл на сервер і перевірити, не перекладеної сторінки, де ви бачите його (увійти в систему в разі гостьової використовується кешування)

Будь ласка, розкажіть, як буде виглядати тоді. Після цього відмінити зміни.
    Востаннє редагувалось vBET; 25-06-10 в 22:25.

У заголовку: [Гіда] безкоштовно Розблокувати e. .. якщо не вважати [Гіда] (може бути декілька префіксів не назва), то з назви залишається вам 13 символів. Не знаю, чому не 15 - може бути, алгоритм вимагає деяких додаткових для приставок.
    [Гіда] не префікс це частина назви яка має 57 символів , Включаючи пробіли.

Будь ласка, зверніть увагу, що [л angtitle = FR] займає 14 знаків, так що наявність [л angtitle = FR] i. .. робить його 15 персонажів з оригінальної назви
    14 символів (BBcode)
    +
    10 символів, включаючи пробіли (назва назва)
    =
    24 символів (всього)

так проблема в vBet

1. Відкрити файл / входить / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
    2. Пошук по сайту:
    PHP код:
    $ Вихід = & vbet_parseTitleGlobally ($ вихід, правда);
    3. Коментар це - так замінити на:
    PHP код:
    / / $ Вихід = & vbet_parseTitleGlobally ($ вихід, правда);
    4. Завантажити файл на сервер і перевірити, не перекладеної сторінки, де ви бачите його (увійти в систему в разі гостьової використовується кешування)

Будь ласка, розкажіть, як буде виглядати тоді. Після цього відмінити зміни.
    Мені доведеться чекати, поки інша автоматичного перекладу обговорення відображається

Просто зробив кілька пробних повідомлення, тобто скопіювати цей той, який Ви описали в самому початку.

Будь ласка, зробив це підтвердження - ми попросимо Вас для доступу деталі, перевірити його і вирішити, коли ми отримаємо підтвердження того, що це не просто скоротити назву занадто коротке значення

Проте чекаючи підтвердження

не працює, давайте скажемо, що перш ніж я отримав І. .. Зараз я отримую [Л angtitle = SK] I. ..
    Востаннє редагувалось mario06; 07-07-10 в 09:18.

Quote Повідомлення від mario06 View Post
    не працює, давайте скажемо, що перш ніж я отримав І. .. Зараз я отримую [Л angtitle = SK] I. ..
    Отже, як ви бачити Вас alrady мати його вирізати таким коротким. Це не vBET причина - спробуйте її dissabling vBET - ви отримаєте те ж саме. Питання в тому, що ваш мод скорочень право власності на такий короткий ...

Будь ласка, підтвердіть, що з vBET dissabled він все ще так короткий ([Л angtitle = SK] I. ..), А також у такому випадку, будь ласка, знайти конфігурацію для вашого мода, яка дозволила б зробив це різання довше або попросіть співробітників vBadvanced в ГПУ вам з цим питанням.

якщо я просто відредагувати назву копіювання / вставка на заголовок, а потім працює так це vbet пов'язані.
    Востаннє редагувалось mario06; 14-07-10 в 04:16.

Стр. 1 з 3 123 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •