Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 10 з 10

Тема: SERVERD зламаний VBET!

Thumbs down SERVERD зламаний VBET!

Мій сервер був зламаний, тому що я VBET.

ЦЕ КЛЮЧ, який підтверджує ІТ:
    корінь 27 888 1 0 18:26? Ss 0:00 / USR / sbin / Exim-Mc 1OSBjj-0007Cf-4S SERVER_SIGNATURE = <address> Apache/2.2.14 (Unix) mod_ssl/2.2.14 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 сервера на WWW **** COM Port 80 </ адреса>? UNIQUE_ID = TCTYtbylwV0AAEFiMjYAAABQ HTTP_USER_AGENT = Wget/1.10.2 (Red Hat модифікований) SERVER_PORT = 80 HTTP_HOST = WWW **** ком DOCUMENT_ROOT = / home/w11s0s3r/public_html SCRIPT_FILENAME = / home/w11s0s3r/public_html/vbenterprisetranslator_seo.php REQUEST_URI = / архів / index.php/f-23.html SCRIPT_NAME = / vbenterprisetranslator_seo.php HTTP_CONNECTION = Keep-Alive REMOTE_PORT = 41741 PATH = / бен: / USR / бен PWD = / = home/w11s0s3r/public_html SERVER_ADMIN вебмайстер **** ком REDIRECT_UNIQUE_ID = TCTYtbylwV0AAEFiMjYAAABQ REDIRECT_STATUS = 200 HTTP_ACCEPT =* / * REMOTE_ADDR = 72.55.191.104 SHLVL = 1 SERVER_NAME = WWW *** ком HTTP_PRAGMA = немає кешу SERVER_SOFTWARE = Apache/2.2.14 (Unix) mod_ssl/2.2.14 OpenSSL/0.9.8e -FIPS-RHEL5 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 QUERY_STRING = server_addr = 188.165.193.93 GATEWAY_INTERFACE = CGI/1.1 SERVER_PROTOCOL = HTTP/1.0 REDIRECT_URL = / archive/index.php/f-23.html REQUEST_METHOD = _ ГОЛОВА = / USR / sbin / Sendmail
    w11s0s3r 27996 27888 1 18:26? D 0:00 / USR / sbin / Exim-Mc 1OSBjj-0007Cf-4S SERVER_SIGNATURE = <address> Apache/2.2.14 (Unix) mod_ssl/2.2.14 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 сервера на WWW *** ком порт 80 </ адреса>? UNIQUE_ID = TCTYtbylwV0AAEFiMjYAAABQ HTTP_USER_AGENT = Wget/1.10.2 (Red Hat модифікований) SERVER_PORT = 80 HTTP_HOST = WWW **** ком DOCUMENT_ROOT = / home/w11s0s3r/public_html SCRIPT_FILENAME = / home/w11s0s3r/public_html/vbenterprisetranslato ^ C
    Я не можу видалити VBET!
    Будь ласка, допоможіть мені мій сервер посилає багато спаму електронної пошти!
    Є злому!

HELP Міхал Podbielski!
    Востаннє редагувалось PabloAM; 25-06-10 в 17:35.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Я аналізую свої повідомлення у цей момент.

Тим часом повідомте чому ви не в змозі зробити dissable / UNINSTAL vBET? Що відбувається?

Не могли б ви пояснити, чому ви думаєте, що це vBET вина? Я не бачу його.

Крім того - ви виявили, який код посилає ці спам повідомлення?

Я не бачу вашого форуму - vbenterprisetranslator_seo.php був знятий і. htacces правила і раніше вказує на цей файл. Панель адміністратора працює так, як я бачу.
    Востаннє редагувалось vBET; 25-06-10 в 18:19.

Він використовується vbenterprisetranslator_seo.php вводити його XSRIPT на мій сайт.

Коли я намагаюся unistall продукт, і видалення vbenterprisetranslator_seo.php з мого сервера Моя веб-не працюють тому що мені потрібно "vbenterprisetranslator_seo.php" в FTP: S

Як я можу unistall "ВСЕ" VBET?

Спасибі за відповідь

ОНОВЛЕННЯ:
    У мене є помилки unistalling VBET:
    http://img822.imageshack.us/img822/2...nistalling.jpg
    http://img337.imageshack.us/img337/4...istalling2.jpg
    Востаннє редагувалось PabloAM; 25-06-10 в 18:35.

Як я вже писав вам все одно доведеться. Htaccess правила, що вказують на vbenterprisetranslator_seo.php - Просто коментар тех.

Також Ви не повинні видалити vBET - досить просто відключити його. Тим більше що я до сих пір не розумію, чому ви думаєте, що це vBET питання і не виключено, що це не так.

Будь ласка, розкажіть, як ваша перше повідомлення визначити, що хтось використовує vbenterprisetranslator_seo.php вставити XSCRIPTs якої ви писали. Зверніть увагу, що vbenterprisetranslator_seo.php має не будь-яких відповідних логіко - це просто передній контролера. Всі запити на ваш форум буде через цей файл, і після цього vbseo.php використовується. Так що якщо ви видаліть vBET правил, ви побачите всі журнали, вказуючи на vbseo.php, що не означає, що vbseo.php несе відповідальність за напад.

Так що в цей момент я думаю, що ви читаєте журнали неправильно, і що vbenterprisetranslator_seo.php не несе відповідальність за напад. Я можу помилятися, але якщо ви так впевнені, то будь ласка, опишіть, як це робиться (це Xscript вставки на vbenterprisetranslator_seo.php) - Ми будемо аналізувати.

Зверніть увагу - це в наших інтересах, щоб зберегти наші клієнти. Так, ми будемо робити наші найкращі зусилля, щоб вирішити проблему, якщо це викликано vBET. Для вашої власної безпеки - будь ласка точно описати чому ви думаєте, що це зроблено vBET. В іншому випадку, якщо ви не так - що я очікую, тому що багато людей думають, що все буде зроблено vbenterprisetranslator_seo.php -який тільки зміни змінні сервера і робить нічого більше, але всі запити, йти на це, так що люди отримують неправильно враження-, тому якщо ви не так, то ви просто втратять всі vBET кеш-пам'ять і настройки і ви все ще бути атаковані, тому що ви зробив неправильно річ (все ж таки пораджу відключити vBET не видалити).

Тому, будь ласка, поясніть, чому ви thinging що vBET дозволила за цей напад. До цих пір ви писали тільки те, що ти думаєш, але ні слова, що змушує вас думати, що.

Quote Повідомлення від PabloAM View Post
    Про перші - я чорт його.
    Про 2 - вам просто потрібно видалити з vBET файлів сервера. Особливо / Входить / XML / cpnav_vbenterprisetranslator.xml -Це один визначає vBET меню.

Quote Повідомлення від PabloAM View Post
    Він використовується vbenterprisetranslator_seo.php вводити його XSRIPT на мій сайт.

Коли я намагаюся unistall продукт, і видалення vbenterprisetranslator_seo.php з мого сервера Моя веб-не працюють тому що мені потрібно "vbenterprisetranslator_seo.php" в FTP: S

Як я можу unistall "ВСЕ" VBET?

Спасибі за відповідь

ОНОВЛЕННЯ:
    У мене є помилки unistalling VBET:
    http://img822.imageshack.us/img822/2...nistalling.jpg
    http://img337.imageshack.us/img337/4...istalling2.jpg
    Інсталюйте це то спробуйте видалити його знову, а потім вручну видалити всі завантажені файли vbet в наступному порядку:

1. перевстановити
    2. Видалення
    3. вручну видалити всі завантажені файли vbet

PS. Михайло, це слід розглядати в більш глибоко, бо я хочу спати в безпеці в нічний час.

Для перших - це невелика помилка vBET. Я вже знайшов рішення - він буде включений в наступний випуск. Для швидкого вирішення:
    1. Відкрийте файл vBET продукту: do-not-upload/product-vbenterprisetranslator.xml
    2. Пошук по сайту:
    Code:
    $vbulletin->db->query_write('DROP TABLE ' . TABLE_PREFIX . 'vbenterprisetranslator_cache_'.$code.);
    3. Замінити на:
    Code:
    $vbulletin->db->query_write('DROP TABLE ' . TABLE_PREFIX . 'vbenterprisetranslator_cache_'.$code);
    4. Імпорт продуктів файл ще раз
    5. Видалити знову

Будь ласка, видаліть файли vBET після цього. Якщо ви видалили це вже - будь ласка, завантажте його.
    Востаннє редагувалось vBET; 25-06-10 в 19:02.

Quote Повідомлення від mario06 View Post
    PS. Михайло, це слід розглядати в більш глибоко, бо я хочу спати в безпеці в нічний час.
    Будь ласка, див тут і відповідь на питання: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post3545

Немає відповідей. У такому разі нічого не говорить, що це була помилка vBET і файл, який був названий винний не має логіки для генерації сторінки так вставки скриптів чи не можна там - це всього лише фронт-контролера.

Випуск закриті.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •