Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 9 з 9

Тема: Оновлення помилку

Default Оновлення помилку

/ Головна / WWW / Документація /*****/ MySite / WWW / форум / global.php (238): EVAL () 'г коду в рядку 3
    Отримайте це після оновлення з 333 до 334, завантажені всі файли і імпортної продукції (перевірено перезапису існуючого продукту).
    Будь-які натяки?

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Будь ласка, дайте точну версію VB і зміст global.php файлу приблизно на рядок 238 (і вказують, яка з них 238).

В. Б. версія 3,84 global.php це:

PHP Code:
    // if user can control panel, allow selection of any style (for testing purposes)
    // otherwise only allow styles that are user-selectable
    $styleid intval($styleid);
    $style NULL;

(
    $hook vBulletinHook::fetch_hook('style_fetch')) ? eval($hook) : false;

if (!
    is_array($style))
    {

$style $db->query_first_slave("
            SELECT *
            FROM " 
    TABLE_PREFIX "style
            WHERE (styleid = 
    $styleidiif(!($vbulletin->userinfo['permissions']['adminpermissions'] & $vbulletin->bf_ugp_adminpermissions['cancontrolpanel']) AND !$userselect' AND userselect = 1') . ")
                OR styleid = " 
    $vbulletin->options['styleid'] . "
            ORDER BY styleid " 
    iif($styleid $vbulletin->options['styleid'], 'DESC''ASC') . "
            LIMIT 1
        "
    );
    }
    define('STYLEID'$style['styleid']); 
    Я не впевнений, якщо Dreamweaver показує правильну лінію, тому я додав повну arround код цього-238
    ($ Крюк = vBulletinHook:: fetch_hook ('style_fetch'))? Eval ($ крюк): хибні;
    Востаннє редагувалось Ramses; 22-06-10 в 16:56.

Будь ласка, вимкніть від vbet плагін для style_fetch гака і перевірити це працює зараз. Якщо ні, то, будь ласка, вимкніть інші плагіни для style_fetch гачки один за іншим (можна включити попередній) і перевірити, коли він почне працювати. Коли ви знайдете той, який винен - скажіть, будь ласка, який з них.
    Востаннє редагувалось vBET; 22-06-10 в 17:06.

Спасибі, відключення vbet style_fetch вирішує цю помилку, але тепер Є не прапори показані заповнювачів.
    Вибачте, я побачив, де я зробив помилку, я повертаюся в секунду.
    Добре, я дуже жалкую, щоб ви зробили непотрібної роботи я просто завантажені папок в невірний каталог. Все тепер гаразд.
    Востаннє редагувалось Ramses; 22-06-10 в 19:34.

VBulletin підприємства Перекладач (vBET) персонал

Тепер вона працює добре, але функціональність vBET відключена. Це може бути не так.
    Дана функціональність була відключена для того, щоб проаналізувати те, що це неправильно.

Будь ласка, напишіть зараз, якщо це працює, коли плагін включений?

Якщо він не працює, питання, і ми повинні виправити, щоб використовувати усі функціональні можливості.
    Востаннє редагувалось kamilkurczak; 22-06-10 в 23:23.

Як я вже говорив у попередньому пості це була моя помилка, я завантажив vbet папки кореневого каталогу, а не форум. Це все прекрасно.

ОТЖЕ, - просто щоб бути впевненим. Тепер ви працюєте з усіма нашими плагіни включено - правда?

Так Міхал, всі плагіни включені. Навіть гостьовий кеш на зараз, я сподіваюся, що це покаже ефектів у зниженні навантаження на сервер найближчим часом. Дякуємо за вашу велику підтримку.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •