Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 4 з 5 FirstПерший ... 2345 ОстаннійLast
Результати 31 до 40 з 43

Тема: vBET 3.3.4 звільнені

Quote Повідомлення від Taurus View Post
    Так, я розумію це. Я дійсно сподіваюся, що Майкл може розібратися в цьому.
    Ні probs. Я просто пропоную це, тому що коли я зіткнувся з аналогічною проблемою вчора, я був зустрінутий мовчанням тут. Я думаю, члени громади допомагають один одному? Я особисто не намагатиметься велике оновлення, якби я знав, підтримка не буде доступна протягом наступних 6 або 8 годин і більше.

Завдяки Стіву людина! Я дійсно ціную це!

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Quote Повідомлення від Taurus View Post
    Мені терміново потрібна допомога. Після поновлення у мене є ця помилка на верхній частині мого форуму:

Увага: array_merge () [X-злиття]: Аргумент № 1 не є масивом в [шлях] / global.php (400): Eval () б код на лінії 1153

Вся моя форумі повністю зіпсовано. Чомусь це відбувається тільки, якщо не пройшли ідентифікацію Так що для гостей. Якщо увійшов в систему, все в порядку.

EDIT: ОК, я зрозумів, що після того як я інвалід "Повний Кеш файлів для гостей (BETA!) 'Використовуйте всі в порядку. Так що має бути щось не так. (І я зробив CHMOD 777-R vbet_guestcache)
    Будь ласка, відкрийте нову тему для цього в Повідомлення про помилки. Ми зможемо впоратися з цим там.

Quote Повідомлення від steve View Post
    Гаразд, мені потрібно було придушити PHP помилки, кеш перевірки файлів віку на файли, які не існували і підслуховування з. Файл кешу дивним Крім того, якщо ви можете використовувати його ви не будете шкодувати про це.
    Це мета - ми не перевіряємо чи файл існує, щоб уникнути непотрібних операцій введення-виведення. За словами PHP керівництво (PHP: filemtime - Manual) Функції filemtime повертає брехня для не існуючих файлів. Ми нічого не відомо про будь-яких повідомлень про помилки - відповідно до інструкції цієї функції не повинні надсилати будь-які помилки в разі не існуючий файл. Чи можете ви відкривати нові нитки в Troubleshoting або про помилки для цього з прикладом вашого повідомлення про помилки?

Для всіх - будь ласка, не ставитися до цієї теми, як єдине місце, про цю версію vBET. Для неприємності або помилок - пишіть у відповідних розділах. Ми будемо не в змозі управляти своїми проблемами, якщо ті будуть тут.

Text automatically translated from: Vietnamese to: Ukrainian
    Translated text
    Я зробив оновлення від 3.3.4 до 2 днів. За першою посиланням на Google занесена не стільки, скільки кожен день, а сьогодні побачив зменшується. Я не розумію, чому, незважаючи на всі повідомлення теми і продовжує рости нормально. Хто, як я?
    Я впала з 145000 до 139000 посилань на Google
    Original text

Quote Повідомлення від haiduongbk View Post
    Translated text
    Я зробив оновлення від 3.3.4 до 2 днів. За першою посиланням на Google занесена не стільки, скільки кожен день, а сьогодні побачив зменшується. Я не розумію, чому, незважаючи на всі повідомлення теми і продовжує рости нормально. Хто, як я?
    Я впала з 145000 до 139000 посилань на Google
    Original text

Тільки тому вона може бути зроблено шляхом vBET (але не в такий короткий проміжок часу), то, якщо деякі переведених сторінок не буде генерувати. Якщо ви виявите, що деякі сторінки не доступний - зверніть увагу, це нам. Ви можете знайти його в інструментах для веб-майстрів.

Translated text
    Завдяки Міхал. Я буду слідувати йому більше часу. і дізнатися причину.
    Original text

Quote Повідомлення від haiduongbk View Post
    Translated text
    Завдяки Міхал. Я буду слідувати йому більше часу. і дізнатися причину.
    Original text
    Невеликий об'єднує те, що люди забули, що вони внесли зміни у файлі robots.txt 2-3 місяці раніше (та Google реагує в такий час - це може бути швидше, якщо у вас є супер високий рейтинг сторінки). Також іноді люди дивляться на результати пошуку в Google - де відображається лише наблизити число проіндексованих сторінок, а не реальний. Так наближенні може змінитися на краще, і це не означає, що будь-який з сторінок був видалений з індексу. Також - Google величезний, і є багато баз даних, які час від часу оновлюються, реплікуються і так далі - це може бути тільки ефект робочих алгоритмів Google базу даних. Крім того, Google змінює це алгоритми індексування і є не виключено, що деякі з ваших вже проіндексованих сторінок в даний час розглядається як дублювання контенту (тобто більшість держав сторінок в 99% такі ж) і видаляються з індексу.

Поки ви не бачите велику кількість помилок у ваших інструментів для веб-майстрів можна припустити, що це просто як Google працює. Але якщо ви бачите помилки - то це на вашому боці, а потім ви повинні реагувати.

Quote Повідомлення від vBET View Post
    Там не повинно бути такого поняття, як негативний вплив на продуктивність, так файлового кеша. Саме тому, що файл кешу не росте ... Ми створюємо окремий файл для кожного запиту URL. Таким чином, кожен файл кешу просто статичний файл HTML (кешовані вихід для запиту). Коли ваш сервер кешує все більше і більше vBET просто створює все більше і більше файлів. Тому кожен раз, коли такий файл читається:
    1. Це тільки для читання результат для даного конкретного URL
    2. Ми навіть не читають його в пам'яті - просто потік його клієнта за допомогою PHP функції: ReadFile

Через це, навіть якщо ваш результат сторінка дійсно великі - так файловий кеш також велике, вона не зробить негативного впливу на продуктивність, тому що це просто потік цей файл, навіть не читаючи все це в пам'яті. Таким чином, ви побачите переваги не недоліки.
    Hrmm, мені подобається ідея кешування перекладі даних, але чи не буде більш ефективним, якщо раніше щось начебто кеші? Замість читання даних з диска було б прочитати його з пам'яті.

Quote Повідомлення від tavenger5 View Post
    Hrmm, мені подобається ідея кешування перекладі даних, але чи не буде більш ефективним, якщо раніше щось начебто кеші? Замість читання даних з диска було б прочитати його з пам'яті.
    Підтримка існуючих бібліотек кеш на зі списку TODO. Крім того, повний файл кешу для гостей може бути дуже великою для великих форумів. Занадто великий, щоб тримати його повністю в пам'яті - ми будемо шукати рішення, які дозволять об'єднати переваги збереження кеша в пам'яті і на диску.

Стр. 4 з 5 FirstПерший ... 2345 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •