Я отримую це в останні теми на vbadvanced
langtitle = SK] F..
будь-які виправлення?
Я отримую це в останні теми на vbadvanced
langtitle = SK] F..
будь-які виправлення?
Востаннє редагувалось vBET; 18-06-10 в 10:21. Причина: BBCode корекції
Я не писав все, що в попередньому пості, думаю, що є проблема на цьому форумі
я написав цю
langtitle = SK] F..
Востаннє редагувалось vBET; 18-06-10 в 10:22.
Привіт Існує ніяких проблем на форумі - ви просто поставити невірний BBCode langtitle - без його закриття. Так що - сміття, сміття. Я просто редагувати ваші повідомлення, щоб переконатися, що Є немає зламаною BBCodes
Про питання, що vBET версію ви використовуєте? Остання версія має автоматично вирішити це питання. Будь ласка, дайте URL для точного сторінку, де ми можемо бачити його.
воно показує, як, що тільки в останні vbadvanced переведені теми
3.3.4
Я не встановлював, що спеціальний плагін, який ви зробили, є я, припускають, щоб?
Спеціальний призначений тільки для VBA Dynamics. Інші не потрібно. Чи можете ви переконаєтеся, що цей плагін, який ви використовуєте використовує global_complete гачок? Чи ці сторінки переводяться? Будь ласка, дайте мені URL на сторінку, де я можу побачити вашу проблему.
Будь ласка, підтвердіть це така ж проблема, як ви вже описано тут: http://www.vbenterprisetranslator.co...nt-topics.html
Якщо так, то ми закриємо це одне і продовжити там, тому що немає більше обговорень.
Немає підтвердження - якщо припустити, що це те ж саме питання і закриття цього. У випадку, якщо це не так, будь ласка, напишіть тут, і він буде знову відкритий.