Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 5 з 5

Тема: Форум Блоки Показує lantittle =.. в URL посилання?

Default Форум Блоки Показує lantittle =.. в URL посилання?

Я не впевнений, але я подумав, що це виправити? Форум блоки відображаються як:

Code:
    "Moneta rasta , bet internete nieko nepavyko apie ja rasti , tai gal mazdaug kanors apie ja noreciau suzinot...
    14 Hours Ago 11:39 PM
    Padekit в ..."[/ Мова]

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Я впевнений, що ми були фіксації такого поняття для langtitle. Також одним виправити не був випущений ще (швидке виправлення, описане в потоці). Я не впевнений, було це ж питання чи ні

Ваше повідомлення Дивно, тому що є відкрите langtitle і закритим мову BBCode - так, можливо, це просто хтось написати його від руки і ми розбили BBCode в повідомлення, яке потрібно ручна корекція ...

Quote Повідомлення від vBET View Post
    Я впевнений, що ми були фіксації такого поняття для langtitle. Також одним виправити не був випущений ще (швидке виправлення, описане в потоці). Я не впевнений, було це ж питання чи ні

Ваше повідомлення Дивно, тому що є відкрите langtitle і закритим мову BBCode - так, можливо, це просто хтось написати його від руки і ми розбили BBCode в повідомлення, яке потрібно ручна корекція ...
    Це тому, що це, як показав посилання на блоці.

Цей був зафіксований в останньому релізі. Яку версію ви використовуєте?

Не відповідає - вважати вирішеною. Зверніть увагу, тут, якщо не

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •