Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 4 з 4

Тема: Спорадичні перекладу

Default Спорадичні перекладу

Не впевнений, що це краща назва LOL сподіваюся, я можу пояснити це краще

Всякий раз, коли я або члени моєї зробити розмістити його повідомлення як якби ми відправили на іншу мову (коли я йду, щоб змінити його він говорить [мова = п])

Це відбувається не багато, тому я припускаю, що робить її важко точно визначити, але він до цих пір не відбулося випадково в той час як ми всі розміщення англійською мовою, і це завжди на одній мові (голландський прапор)

Так, і я тільки що помітив назву має такі в цьому теж [langtitle = NL]
    Востаннє редагувалось vBET; 10-06-10 в 13:23. Причина: виправлені BBCode

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Будь ласка, дайте нам точний приклад - точний текст, який був використаний. І яке ваше визначення мови обстановці? Зверніть увагу, що це ви використовуєте Google Google то іноді можна сплутати і зробив неправильний визнання (як правило, для дуже коротких текстів, або коли слова в 2-х мов знаходяться в тій же повідомлення). У цьому випадку не існує помилка взагалі-то не до нас - це Google. Однак ви можете налаштувати, як впевнений, Google повинен бути, щоб додати налаштування мови.

Будь ласка, скажіть ви як і раніше потрібна допомога в проблемі, описаної тут
    Востаннє редагувалось vBET; 10-06-10 в 13:24.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Немає відповіді - вважати вирішеною. Зверніть увагу, тут, якщо потрібна допомога

Гах, мені так шкода ... я чомусь не завжди отримують повідомлення від мого тут LOL і я був так зайнятий, що це питання пішов на другий план, поки він тримав знову з'являється LOL

Я кріплення скриншот останній раз це відбулося, на цей раз в PM LOL

Установки мови виявлення цільового Google, коли результат є гідним довіри

Які налаштування ви б найкраще рекомендують для цього параметра?

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •