Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 4 з 4

Тема: Інша історія успіху

Default Інша історія успіху

Я тільки був встановлений плагін для, як 10 днів (платна версія) і вже подвоїли кількість нормальних відвідувачів. І вона продовжує зростати з кожним днем.

Деякі з моїх головних цільових сторінок в даний час більше популярних і відвідуваних більше на інших мовах ..., ніж у моїй замовчуванням англійську мову.

Це зайняло близько 2 до 3 дня хіти з інших країн почнуть з'являтися повільно. Але останні пару днів вони були різко збільшується.

Я vbSEO встановлені також, і також рекомендують для інших. В якості свого важливо мати назву ключові слова в URL, а також і з розширенням. HTML. Я не пробував VBulletin 4,0 URL метод оптимізації, так що я не впевнений, як добре, що один працює.

Одне я знаю напевно, так це, ви побачите дуже мало збільшує трафік ключових слів, якщо ваші сторінки не SEO оптимізовані і як і раніше закінчуються на. PHP

Крім того, я ніколи не змінив мій vbSEO Карта включити інші мови. Infact я відключив vbSEO Карта сайту повністю, так що Google може виявити повільно все на свої власні. Як це було зроблено правильно. Вам не потрібно додавати свій сайт в різних версіях Google або ... Він знайде ваш контент автоматично і помістити його в своїх відповідних пошукових систем. (Google Китай, Індія Google і т.д.)

Хітів росли настільки останні пару днів, що мені довелося відключити "Хто зараз на форумі»І інші косметичні особливості VBulletin тримати навантаження на сервер вниз.

Міхал є генієм і цей плагін штовхає дупу.

Тільки помилку я зіткнувся при установці було те, що в мене є версія "фірмових вільної" від форуму. Тому, коли я зняв про авторські права, то заплуталися з функціональністю vBet також. Але все добре зараз і персоналу тут допомогла мені вирішити.

PM для URL-адреси.
    Востаннє редагувалось VGF; 01-06-10 в 16:22.

Трохи пізніше місяця після цього плагін, я як і раніше бачимо близько 75% трафіку більше, ніж у раніше.

Враховуючи, ми вже отримуємо тисячі відвідувачів в день, перш ніж ми встановили цей плагін, я вважаю, що це величезний успіх.

Інші компанії, такі як vbSEO сказав, що це буде лише тимчасовий стрибок трафіку на тиждень або два, а от і все .... добре, вони були не праві.

До речі, не намагайтеся отримати добру пораду від них про це плагіні, вони були проти нього більше року тому .... мабуть, тому, що їх засмучувати, вони не винаходили це ..

vBet камені!

Заборонений

Text automatically translated from: Arabic to: Ukrainian
    Translated text
    Я радий почути це
    Original text

Звучить непогано!

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення