Я тільки був встановлений плагін для, як 10 днів (платна версія) і вже подвоїли кількість нормальних відвідувачів. І вона продовжує зростати з кожним днем.
Деякі з моїх головних цільових сторінок в даний час більше популярних і відвідуваних більше на інших мовах ..., ніж у моїй замовчуванням англійську мову.
Це зайняло близько 2 до 3 дня хіти з інших країн почнуть з'являтися повільно. Але останні пару днів вони були різко збільшується.
Я vbSEO встановлені також, і також рекомендують для інших. В якості свого важливо мати назву ключові слова в URL, а також і з розширенням. HTML. Я не пробував VBulletin 4,0 URL метод оптимізації, так що я не впевнений, як добре, що один працює.
Одне я знаю напевно, так це, ви побачите дуже мало збільшує трафік ключових слів, якщо ваші сторінки не SEO оптимізовані і як і раніше закінчуються на. PHP
Крім того, я ніколи не змінив мій vbSEO Карта включити інші мови. Infact я відключив vbSEO Карта сайту повністю, так що Google може виявити повільно все на свої власні. Як це було зроблено правильно. Вам не потрібно додавати свій сайт в різних версіях Google або ... Він знайде ваш контент автоматично і помістити його в своїх відповідних пошукових систем. (Google Китай, Індія Google і т.д.)
Хітів росли настільки останні пару днів, що мені довелося відключити "Хто зараз на форумі»І інші косметичні особливості VBulletin тримати навантаження на сервер вниз.
Міхал є генієм і цей плагін штовхає дупу.
Тільки помилку я зіткнувся при установці було те, що в мене є версія "фірмових вільної" від форуму. Тому, коли я зняв про авторські права, то заплуталися з функціональністю vBet також. Але все добре зараз і персоналу тут допомогла мені вирішити.
PM для URL-адреси.