Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 3 з 3

Тема: Карта проблем і зменшити кількість результатів на адресу сайту Google

Гібридний Вид

Попередній Пост Previous Post   Next Post Наступний Пост

Default Карта проблем і зменшити кількість результатів на адресу сайту Google

Text automatically translated from: Vietnamese to: Ukrainian
    Translated text
    Раніше я використовував безкоштовну версію 2.3.10. Так що не читав інструкції я не додавав переклад операція Генератор мапи сайту для vBSEO Карта сайту як керівництво тут: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html
    Тим не менше, і я бачу, індекс карта сайту на Google вона виросла дуже швидко. поряд з оновленням адрес, доступних в результатах Google значно збільшилася. Тепер я купую vBET ліцензії та встановити його. У мене є керівництво з генератора vBSEO Sitemap, як вище інструкції. І я бачу, параметри сторінки індексу (індекс URL) на карту сайту і представити результати затримкою н Google невелике зниження.
    - Що вона не справиться, чи ні?
    - Ще одна проблема в інструмент Google для веб-майстрів, які я знайшов схеми завантаження сайту швидкість сповільнюється багато. діаграм рости. Комерційна версія була явно швидке обслуговування. Але це більш серйозний сайт?
    Original text

VBulletin підприємства Перекладач (vBET) персонал

Про друге питання:

vbet не має нічого спільного з часом завантаження карти сайту.
    можливо, якщо ви не інтегрувати карту сайту, перш ніж - це може бути причина.
    Якщо ви інтегрувати карту сайту тільки зараз - карта сайту набагато більше, і завантаження відбувається повільніше.

на перше питання, я не розумію, що саме цьому питанню. Чи можете ви пояснити?
    Востаннє редагувалось kamilkurczak; 03-06-10 в 11:02.

VBulletin підприємства Перекладач (vBET) персонал

Немає відповіді. Змінити нитку статус вирішена.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •