Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast
Результати 1 до 10 з 13

Тема: 3.1.0 Проблеми з тільки що купив!

Exclamation 3.1.0 Проблеми з тільки що купив!

Ну, я тільки що купив VBet 3.1.0 і коли на Vbet Головне, я не можу увійти що-небудь! Він просить мене увійти на свій номер ліцензії, але, немає будь-яку кнопку, щоб відправити форму після ...

Моя установка пройшла гладко, без будь-яких проблем, але я заблоковані там. Я невстановленим версії 2 повністю, перш ніж (продукт і файли).

Що мені робити, звідти? Я хотів би використовувати його зараз, так як я тільки що купив його!
    Востаннє редагувалось vBET; 05-11-09 в 06:08. Причина: Неправильно BBCodes

І чому я бачу, французький прапор на мій попередній пост? Я написав повідомлення англійською мовою, а не на французькою мовою! я не розумію.

Мій замовчуванням мова тут, на форумі англійською мовою, але все меню, бачу, французькою мовою! Як же так?

Edit: Я написав це повідомлення англійською мовою теж, але це тепер до взуття тільки французькою мовою ?****** Що відбувається???
    Востаннє редагувалось Cybershaolin; 05-11-09 в 06:09. Причина: Під редакцією за мовних проблем знову

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Quote Повідомлення від Cybershaolin View Post
    І чому я бачу, французький прапор на мій попередній пост? Я написав повідомлення англійською мовою, а не на французькою мовою! я не розумію.

Мій замовчуванням мова тут, на форумі англійською мовою, але все меню, бачу, французькою мовою! Як же так?
    Саме тому, що ви сказали, що мода на французькою мовою Встановивши мову BBCode вручну або автоматично (шляхом установки мови користувача за замовчуванням).

Ну, я тільки що купив VBet 3.1.0 і коли на Vbet Головне, я не можу увійти що-небудь! Він просить мене увійти на свій номер ліцензії, але, немає будь-яку кнопку, щоб відправити форму після ...

Моя установка пройшла гладко, без будь-яких проблем, але я заблоковані там. Я невстановленим версії 2 повністю, перш ніж (продукт і файли).

Що мені робити, звідти? Я хотів би використовувати його зараз, так як я тільки що купив його!
    Це не нормально. Параметри панелі породжений двигун Форум - Будь ласка, перезавантажте сторінку. Якщо повториться спробі імпортувати файл знову продукту.
    Також переконайтесь, що у вас є CURL встановлений на вашому сервері (якщо 2.x працює то).

У будь-яких проблем - просто запитаєте, і ми з радістю допоможемо Вам

Ну, насправді, я хотів перевірити його на місці, перш ніж встановлювати його на моєму житті форуму. Локально, навіть якщо я намагаюся, щоб оновити сторінку, тільки я бачу, інформація про і VBet Головне це ліцензії речі. Reimporting продукт не допомогло.

Крім того, я був одним з тих, хто пожертвував до 3.1.0 була доступна для завантаження? Хіба не були ми, як передбачається, щоб отримати знижку при 3.x буде з'являтися?

На інше питання, тут на свій власний форум, могли б ви сказати мені, чому, коли моя мова установки англійською мовою, я бачу все меню, повідомлення і т.д. по-французьки? Я намагався, щоб очистити куки, кеш, оновити сторінку, але нічого не допомагало, я все ще по-французьки!

Востаннє редагувалось vBET; 05-11-09 в 16:17.

Крім того, я був одним з тих, хто пожертвував до 3.1.0 була доступна для завантаження? Хіба не були ми, як передбачається, щоб отримати знижку при 3.x буде з'являтися?
    Ми не оголошував нічого подібного

На інше питання, тут на свій власний форум, могли б ви сказати мені, чому, коли моя мова установки англійською мовою, я бачу все меню, повідомлення і т.д. по-французьки? Я намагався, щоб очистити куки, кеш, оновити сторінку, але нічого не допомагало, я все ще по-французьки!
    Просто натисніть англійський прапор, щоб повернутися до англійської мови І перевірити користувача за замовчуванням мову в кабінеті - мода хоче бути розумним, тому, коли хтось каже, що його мовою за замовчуванням є французький він принесе його назад на французьку мову.

Quote Повідомлення від vBET View Post
    Навіть якщо я запускаю його на місці, я все ще мають доступ до мережі Інтернет через мій місцевий форум ... але чи є спосіб зробити цю роботу, тому що я хочу, щоб перевірити це, перш ніж жити з ним ... Існує нічого, що блоки форумі. Чому ви, додавши, що частина про страждання з тим, що в мене є зараз, і що Інтернет є спільною для форумів? Як ви думаєте, це не справедливо, щоб спробувати тестування, перш ніж ризикувати матеріал на форумі жити раніше? І так, 2.x працював нормально до цього.

Ми не оголошував нічого подібного
    Ну, прямо з вашого повідомлення # 720 vbulletin.org:

Quote Повідомлення від NLP-er
    Ось чому - кожен, хто пожертвував мені в цьому проекті, до цього моменту, отримають 1 безкоштовна ліцензія використання і 1 безвідсотковий кредит посилання видалення ліцензії на 3.0.0
    Це якісь знижки ... але ви не пропонували мені це все ж ... Так як я можу отримати ще одну безкоштовну ліцензію використання та видалення ліцензії?

Просто натисніть англійський прапор, щоб повернутися до англійської мови І перевірити користувача за замовчуванням мову в кабінеті - мода хоче бути розумним, тому, коли хтось каже, що його мовою за замовчуванням є французький він принесе його назад на французьку мову.
    Я виявив, чому. Це було додавання / FR в кінці, а не просто http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/

Навіть якщо я запускаю його на місці, я все ще мають доступ до мережі Інтернет через мій місцевий форум ... але чи є спосіб зробити цю роботу, тому що я хочу, щоб перевірити це, перш ніж жити з ним ... Існує нічого, що блоки форумі. Чому ви, додавши, що частина про страждання з тим, що в мене є зараз, і що Інтернет є спільною для форумів? Як ви думаєте, це не справедливо, щоб спробувати тестування, перш ніж ризикувати матеріал на форумі жити раніше? І так, 2.x працював нормально до цього.
    Просто тому, що Інтернет-з'єднання необхідно для цього мода для запуску
    Про тестування будь ласка, зробіть тест форум не доступні для публічного перегляду.

Це якісь знижки ... але ви не пропонували мені це все ж ... Так як я можу отримати ще одну безкоштовну ліцензію використання та видалення ліцензії?
    Це просто - тому що ви не відповідаєте описано стан. Подивіться на дату повідомлення

Я виявив, чому. Це було додавання / FR в кінці, а не просто VBulletin підприємства Перекладач (vBET) - Календар
    Я радий, що Ви вирішили це.

У Вас є ще проблеми з встановленням? Якщо так, будь ласка, PM мені доступ до вашої панелі адміністратора і FTP я буду перевіряти його

Просто тому, що Інтернет-з'єднання необхідно для цього мода для запуску
    Про тестування будь ласка, зробіть тест форум не доступні для публічного перегляду.
    Тестування форуму локально на увазі під собою, що це не показати нікому!

Як я вже сказав, я не в змозі бачити варіанти vBet Головне в моїй AdminCP при перевірці його на місцевому форумі. Про введення ваш хак на моєму Жива форумі, а я не знаю більше, що я збираюся зробити з цим, оскільки я не дуже ціную роду відповідей ви дали мені тут.
    Востаннє редагувалось vBET; 06-11-09 в 00:56. Причина: Приватні питання, переїхав в PM

Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •