Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 2 з 2 FirstПерший 12
Результати 11 до 13 з 13

Тема: 3.1.0 Проблеми з тільки що купив!

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Quote Повідомлення від Cybershaolin View Post
    Тестування форуму локально на увазі під собою, що це не показати нікому!
    Це чудово

Як я вже сказав, я не в змозі бачити варіанти vBet Головне в моїй AdminCP при перевірці його на місцевому форумі. Про введення ваш хак на моєму Жива форумі, а я не знаю більше, що я збираюся зробити з цим, оскільки я не дуже ціную роду відповідей ви дали мені тут.
    Знову відповідь - я буду з цим впоратися. Будь ласка, PM мені всі деталі, і ви не повинні встановити його на свій реальний форум, перш ніж просто PM мені деталі доступу до тестової платі
    Я шкодую, що Ви не цінуєте відповісти, що я допоможу вам у цьому шляху. На жаль, я не знаю, в чому причина цієї проблеми, і я потрібен доступ, щоб мати можливість досліджувати його для вас і вирішити це за вас. Вибачте за біди і чекає PM деталями.

Без можливості перевірити це, наш єдина порада, яку на даний момент є ще раз - переконатися, що у вас є доступ до мережі Інтернет. А до вас я маю на увазі ваш сервер. Я знаю, що ваш комп'ютер має доступ, але здається, що ваш сервер заблокований для зв'язку з зовнішніми слова. Іншою причиною може бути те, що ви не встановили CURL PHP бібліотеки. Я не можу сказати нічого більше, без можливості перевірити це.
    Востаннє редагувалось vBET; 06-11-09 в 02:28.

LOL Це неможливо, щоб увійти в місцевому форумі (як за допомогою пакета Денвер, XAMPP або будь-який інший, з місцевими IP-адрес), тобто:

hxxp: / / 127.0.0.1/forum/index.php.). Ви повинні знати про це. Але в кожному разі, забути про неї. Мені не потрібно це більше.

Я отримав відповіді на питання про інших речей так, Nevermind.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

LOL Це неможливо, щоб увійти в місцевому форумі (як за допомогою пакета Денвер, XAMPP або будь-який інший, з місцевими IP-адрес), тобто:

hxxp: / / 127.0.0.1/forum/index.php.). Ви повинні знати про це. Але в кожному разі, забути про неї. Мені не потрібно це більше.

Я отримав відповіді на питання про інших речей так, Nevermind.
    Так, якщо у вас є свій IP в WAN (не тільки LAN). 127.0.0.1 він же, як і локальний і це означає, що ви хочете, щоб з'єднатися з фактичними машини. Але ви все ще є свій власний IP-адреса. І навіть якщо це тільки в локальній мережі, ви все одно можете встановити Тестовий форум на тій же машині, де у вас є реальний форум. Відповідно до ліцензії VBulletin у вас є право встановлювати такий форум в каталозі testvb, але вона не повинна бути доступна для публічного перегляду.

У випадку, якщо в будь-якої майбутньої питання пишіть. Ми тут для того, щоб допомогти вам

Стр. 2 з 2 FirstПерший 12

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •