Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 2 з 4 FirstПерший 1234 ОстаннійLast
Результати 11 до 20 з 32

Тема: Додатковий випуск розбору langtitle

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Будь ласка, детально PM доступ до FTP, панель адміністратора і vBSEO CP. Так як ми не в змозі відтворити її на нашому боці, ми повинні перевірити її на нашому сервері.

Будь ласка, скасувати зміни, перш ніж дати нам доступ деталей (ми повинні розглядати цю проблему діагностувати його) - ви можете зробив копії файлів, які легко привести його назад.

Як я вже писав 3.3.3. компанія повинна проаналізувати langtitle глобально, в даний момент я не в змозі сказати, чи має це якийсь баг, конфлікт з іншим плагіном, або неправильно. компанія оновлення.

Я виїжджають за кордон на цьому тижні, і не будуть доступні для обробки будь-яких питань бекенда веб-сайт, крім тих, розміщені тут на форумі.

Не могли б ви показати мені, де в коді тег глобально аналізується? Потім я можу побачити і нехай ви знаєте, якщо я можу зрозуміти, чому він відсутній певних областях.

відкрити файл: / входить / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php

і шукати vbet_global_complete там використовується функція vbet_parseTitleGlobally (С / входить / vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php)

Спасибі! Я буду розслідувати це.

Я знайшов кілька в navbits на inlinemod.php і postings.php.

Чи можете Ви відтворити це поведінка на цьому сайті, тобто при редагуванні перекладу нитку?

У виданні це ОК, щоб залишити його. Ви повинні бачити оригінальний текст, щоб мати можливість редагувати його. Саме тому розбір відключена на сторінці видання. Він повинен працювати таким чином, і що це шкідливо - Google і інші відвідувачі бачать затверджений текст, а не під час видання

Чи є проблема все ще існує? Те, що це статус?

Ми готуємося до нової версії і хочемо, щоб вирішити всі питання. Якщо ви виявили, що якийсь конфлікт - будь ласка, підтвердіть. Якщо ви не можете впоратися з цим - будь ласка, докладно PM доступу, так що ми будемо мати можливість перевірити його і в разі помилка включають рішення в наступному випуску.

Я додав розбору вручну в місцях, перерахованих у цій темі. Є більше немає видимих проблем синтаксичного аналізу.

Nevermind, знайшов ще один: переклад назви PM не аналізуються в заголовках сторінок на private.php

Виправлена шляхом додавання плагінів на private_complete:

PHP Code:
    if (strpos($pagetitle'[/langtitle]')) {
    require_once(
    DIR'/includes/vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');
    $pagetitle vbet_parseTitle($pagetitle);

Востаннє редагувалось moman; 14-06-10 в 16:14.

І ще:

Я не міг знайти спосіб виправити це за допомогою плагінів. Замість цього, я додав цей код в usercp.php:

PHP Code:
    if (strpos($reputation['title'], '[/langtitle]')) {

require_once(
    DIR'/includes/vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');

$reputation['title'] = vbet_parseTitle($reputation['title']);

} 
    Безпосередньо під
    PHP Code:

$reputation
    ['timeline'] = vbdate($vbulletin->options['timeformat'], $reputation['dateline']);

$reputation['dateline'] = vbdate($vbulletin->options['dateformat'], $reputation['dateline']);

$reputation['reason'] = $bbcode_parser->parse($reputation['reason']); 
    Востаннє редагувалось moman; 14-06-10 в 16:17.

Стр. 2 з 4 FirstПерший 1234 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •