Використання vbSEO. Скріншот додається.
Я знайду рішення цієї функції в vBSEO, який обробляє це.
Використання vbSEO. Скріншот додається.
Я знайду рішення цієї функції в vBSEO, який обробляє це.
У functions_vbseo_vb.php:
знаходити
замінятиPHP Code:
vbseo_thread_seotitle($getnextoldest);
PHP Code:
vbseo_thread_seotitle($getnextoldest);
if (strpos($getnextoldest['title'], '[/langtitle]')) {
require_once('vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');
$getnextoldest['title'] = vbet_parseTitle($getnextoldest['title']);
}
$vbseo_gcache['thread'][$getnextoldest['threadid']] = $getnextoldest;
Це має бути не потрібно. Ти інтегрованої vBET з vBSEO, як це описано в readme.html файл? Яка версія vBET ви використовуєте? Останні мають глобальний langtitle аналіз функціональності.
Та й я використовую останню версію, 3.3.3.
Дивно. Будь ласка, розкажіть нам, як відтворити проблему - ми будемо працювати над більш елегантне рішення, яке не потребуватиме додаткових vBSEO зміну файлів.
Чи можете Ви відтворити його на з сервера? Тобто в області тестових повідомлень?
Ні, це не може бути продемонстрований тут, тому що ви не використовуєте опцію vBSEO включити нитка назви в такій / попередньої посилання (ті, показаний безпосередньо під швидкий редактор відповідь). Ви б у першу чергу необхідно включити цю опцію.
ОТЖЕ, - ми знаємо тепер, як її відтворити. Ми будемо перевіряти її на нашому тестовому екземплярі і шукати інше рішення. Величезне спасибі!![]()
Вибачте, але ми не можемо відтворити цю проблему.
Ми перевірили це на vBSEO 3.5.0 та 3.3.3 vBET. Які версії у вас є?
Будь ласка, переконайтеся, що ви встановили останню версію vbet (якщо ви використовували його)
як щодо поновлення product_vbenterprisetranslator.xml від цього-не-завантажити папки?
Я використовую vBET 3.3.3 і vBSEO 3.3.2. Мій langtitle теги не обробляються на сторінці профілю статистику ні зараз, здається. Досить дивно!
Щоб виправити розбір langtitle під профілем "статистика" вкладки (де він каже, що "останнє повідомлення: ..."), я зробив це зміна в class_userprofile.php:
Пошук по сайту:
Замінити:PHP Code:
$this->prepared['lastposttitle'] = $getlastpost['title'];
Там немає способу теги будучи глобально розібраний, оскільки в іншому випадку це зміна не було б необхідності. Є також немає гачків в тому, що файл класу.PHP Code:
$this->prepared['lastposttitle'] = $getlastpost['title'];
if (strpos($this->prepared['lastposttitle'], '[/langtitle]'))
{
require_once('vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');
$this->prepared['lastposttitle'] = vbet_parseTitle($this->prepared['lastposttitle']);
}