Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 10 з 32

Тема: Додатковий випуск розбору langtitle

Гібридний Вид

Попередній Пост Previous Post   Next Post Наступний Пост

Я використовую vBET 3.3.3 і vBSEO 3.3.2. Мій langtitle теги не обробляються на сторінці профілю статистику ні зараз, здається. Досить дивно!

Щоб виправити розбір langtitle під профілем "статистика" вкладки (де він каже, що "останнє повідомлення: ..."), я зробив це зміна в class_userprofile.php:

Пошук по сайту:
    PHP Code:
    $this->prepared['lastposttitle'] = $getlastpost['title']; 
    Замінити:
    PHP Code:
    $this->prepared['lastposttitle'] = $getlastpost['title'];
            if (
    strpos($this->prepared['lastposttitle'], '[/langtitle]')) 
            {
            require_once(
    'vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');

$this->prepared['lastposttitle'] = vbet_parseTitle($this->prepared['lastposttitle']);
            } 
    Там немає способу теги будучи глобально розібраний, оскільки в іншому випадку це зміна не було б необхідності. Є також немає гачків в тому, що файл класу.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Будь ласка, детально PM доступ до FTP, панель адміністратора і vBSEO CP. Так як ми не в змозі відтворити її на нашому боці, ми повинні перевірити її на нашому сервері.

Будь ласка, скасувати зміни, перш ніж дати нам доступ деталей (ми повинні розглядати цю проблему діагностувати його) - ви можете зробив копії файлів, які легко привести його назад.

Як я вже писав 3.3.3. компанія повинна проаналізувати langtitle глобально, в даний момент я не в змозі сказати, чи має це якийсь баг, конфлікт з іншим плагіном, або неправильно. компанія оновлення.

Я виїжджають за кордон на цьому тижні, і не будуть доступні для обробки будь-яких питань бекенда веб-сайт, крім тих, розміщені тут на форумі.

Не могли б ви показати мені, де в коді тег глобально аналізується? Потім я можу побачити і нехай ви знаєте, якщо я можу зрозуміти, чому він відсутній певних областях.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

відкрити файл: / входить / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php

і шукати vbet_global_complete там використовується функція vbet_parseTitleGlobally (С / входить / vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php)

Спасибі! Я буду розслідувати це.

Я знайшов кілька в navbits на inlinemod.php і postings.php.

Чи можете Ви відтворити це поведінка на цьому сайті, тобто при редагуванні перекладу нитку?

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •