Я використовую vBET 3.3.3 і vBSEO 3.3.2. Мій langtitle теги не обробляються на сторінці профілю статистику ні зараз, здається. Досить дивно!
Я використовую vBET 3.3.3 і vBSEO 3.3.2. Мій langtitle теги не обробляються на сторінці профілю статистику ні зараз, здається. Досить дивно!
Щоб виправити розбір langtitle під профілем "статистика" вкладки (де він каже, що "останнє повідомлення: ..."), я зробив це зміна в class_userprofile.php:
Пошук по сайту:
Замінити:PHP Code:
$this->prepared['lastposttitle'] = $getlastpost['title'];
Там немає способу теги будучи глобально розібраний, оскільки в іншому випадку це зміна не було б необхідності. Є також немає гачків в тому, що файл класу.PHP Code:
$this->prepared['lastposttitle'] = $getlastpost['title'];
if (strpos($this->prepared['lastposttitle'], '[/langtitle]'))
{
require_once('vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');
$this->prepared['lastposttitle'] = vbet_parseTitle($this->prepared['lastposttitle']);
}
Будь ласка, детально PM доступ до FTP, панель адміністратора і vBSEO CP. Так як ми не в змозі відтворити її на нашому боці, ми повинні перевірити її на нашому сервері.
Будь ласка, скасувати зміни, перш ніж дати нам доступ деталей (ми повинні розглядати цю проблему діагностувати його) - ви можете зробив копії файлів, які легко привести його назад.
Як я вже писав 3.3.3. компанія повинна проаналізувати langtitle глобально, в даний момент я не в змозі сказати, чи має це якийсь баг, конфлікт з іншим плагіном, або неправильно. компанія оновлення.
Я виїжджають за кордон на цьому тижні, і не будуть доступні для обробки будь-яких питань бекенда веб-сайт, крім тих, розміщені тут на форумі.
Не могли б ви показати мені, де в коді тег глобально аналізується? Потім я можу побачити і нехай ви знаєте, якщо я можу зрозуміти, чому він відсутній певних областях.
відкрити файл: / входить / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
і шукати vbet_global_complete там використовується функція vbet_parseTitleGlobally (С / входить / vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php)
Спасибі! Я буду розслідувати це.
Я знайшов кілька в navbits на inlinemod.php і postings.php.
Чи можете Ви відтворити це поведінка на цьому сайті, тобто при редагуванні перекладу нитку?
![]()