Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 5 з 5

Тема: Активація повідомлення тільки англійською мовою

Default Активація повідомлення тільки англійською мовою

Сподіваюся, Міхал не відчуватиме себе розбитим, коли він повернеться. Я думаю, він сказав, що сильні повені в Польщі. Добре, що у нього більше допомоги наступного тижня

Так чи інакше .... Я намагався реєстрації нового користувача за допомогою різних мовних версіях переведені з моїх форум ... і кожен раз Активація електронної пошти завжди приходить через по-англійськи.

Я переконайтеся, що відповідний (різні) мови, а в реєстрації.

У мене є наступне.

Різне> Показати оригінальний текст для користувача> Звичайний
    Різне> Показати оригінальний текст для гостей> Звичайний
    Різне> Перевести vBSEO повідомлення в JavaScript> Так
    Google Мова Виявлення> Завжди довіряти користувачеві

якісь ідеї?

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Повернутися до цього питання. vBET не підтримує переклад Листи в цей момент.

У нас вже є на нашому TODO список для інтеграції з системою vBET VB фраз. Коли він буде готовий, то ми можемо перевірити можливості вклинитися в автоматичних повідомлень електронної пошти (який базується на фразах) і зробити VB вибрати фразу відповідно до фактичного перекладом.

І я також радий, що наступного тижня наші кишать буде більше і Вас в числі наших клієнтів буде отримати швидше і швидше, підтримку нових функцій в vBET
    Дивовижний, приємно чути! Це чудовий продукт.

У нас вже є на нашому TODO список для інтеграції з системою vBET VB фраз. Коли він буде готовий, то ми можемо перевірити можливості вклинитися в автоматичних повідомлень електронної пошти (який базується на фразах) і зробити VB вибрати фразу відповідно до фактичного перекладом.
    ок, спасибі.

це вирішити? я використовую 3.3.6 та електронні листи не отримаєте переклад. спливаючі вікна теж

Заборонений

Hello!
    Ось відповідь:
    Повернутися до цього питання. vBET не підтримує переклад Листи в цей момент.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •