Я повинен сказати, що їм дуже вражений тим, що vBET зробив для мого форуму.
до мого форуму була досить популярною, однак після установки vBet все пройшло від сили в силу
Покращення:
Вміст покажчик по Google = x52 ..
перш, ніж я щось на зразок 12000 URL-адрес індексуватися в межах Google, тепер у мене є більш ніж 130 000 і продовжує збільшуватися!
Ключове слово чину:
У зв'язку з підвищеним вмістом Google підібрав, мій ряди існують і продовжують зростати.
Трафік / Дохід:
Стук ефект від більше мовами, більше контенту, збільшення рядів була Awsome вплив на мою трафік, який в свою чергу, звернув свою форуму навколо від заробляє $ 20 в день прибуток виріс в середньому близько $ 100, щоб навіть через кілька днів удару $ 200 в день доходів.
Я рекомендував би це для тих, хто серйозно ставиться до їх форумі, і я, безумовно, буде покупка додаткові ліцензії для установки на моїх інших форумах.
Мій єдиний мінус для аддона є те, що на великому форумі можна навантажувати процесор, особливо vbenterprisetranslator_seo.php
Так що, якщо, які можуть бути додатково оптимізовані тоді я був би найщасливішою людиною,
Однак центральний процесор, що воно використовується незначні, щоб, наскільки це буде стимулювати ваш форум вперед.