Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 8 з 8

Тема: Інтеграція з vBET vbMediaWiki

Default Інтеграція з vBET vbMediaWiki

Could you please post how to integrate vBET with vbMediaWiki (including changes in htaccess and other details)?

I'm having problems with this integration.

[]s!
    Востаннє редагувалось trevis; 12-05-10 в 16:37.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Я не знаю, що це мода. Чи можете ви описати мені, як це працює? Чи є у неї свій власний підкаталог в URL? Чи має він генерує вихідний без використання global_complete гак (просто виводить його на виході)? Ви можете дати мені точну адресу, де я можу побачити його в дії?

Також, будь ласка, скажіть, що ви вже намагалися зробити, щоб інтегрувати цю? Чи використовували Ви деякі натяки форму тут: http://www.vbenterprisetranslator.co...tructions.html - Які?

Quote Повідомлення від vBET View Post
    Я не знаю, що це мода. Чи можете ви описати мені, як це працює?
    vbMediaWiki 4.0.2 RC 3 - vBulletin.org форум

Чи є у неї свій власний підкаталог в URL?
    Так.
    mandela.org -> Головний розділ
    mandela.org / вікі -> Обговорення (з інтеграцією vbMediaWiki)

Чи має він генерує вихідний без використання global_complete гак (просто виводить його на виході)?
    Я не знаю ... Я бачу правильний текст рідною мовою.

Ви можете дати мені точну адресу, де я можу побачити його в дії?
    mandela.org / вікі і вибрати двох мовах

Також, будь ласка, скажіть, що ви вже намагалися зробити, щоб інтегрувати цю?
    N / A

Чи використовували Ви деякі натяки форму тут: http://www.vbenterprisetranslator.co...tructions.html - Які?
    Я

Text automatically translated from: Portuguese to: Ukrainian
    Translated text
    Доброго дня Михайло,

Я читав і намагався, але не міг навіть поставити прапори в "панелі навігації« MediaWiki :-(

Чи є шанс, що ви (з усіма його великі пізнання), щоб допомогти інтеграції MediaWiki з VBulletin (vbMediaWiki використовуючи як моста)?

Якщо ви не знаєте або не бачили цього мода створює одного входу для VBulletin і MediaWiki, і залишити з тим же шкіра на MediaWiki форуму. І MediaWiki являє собою інструмент для спільного створення контенту, був використаний в якості основи для Вікіпедії проекту.

Ідея в тому, що користувачі форуму можуть сприяти матеріалу вікі будь-якою мовою, як і на форумі. Якщо ця взаємодія не представляється можливим у даний час, тільки для того, vBET безперебійно з цього мода допоміг мені багато чого.

Я чекаю твого повернення.

З найкращими побажаннями,
    Рафаель Trevisan.
    Original text
    Востаннє редагувалось trevis; 13-05-10 в 00:11.

OK - я бачу, що цей мод використовує global_ завершена - я був не правий сказавши, що, ймовірно, не через "vbet_flag" питання. Я бачу це питання і я бачу, що посилання не працюють після першого перекладу - це ті, починаючи від '.' (Точка) - без WWW. Будь ласка, PM мені деталі доступу до панелі адміністратора і FTP - Я перевірю питання і виправити її.

Translated text
    VbMediaWiki тільки варіанти такі:
    Original text

На жаль, ці опції дають нам нічого. На даний момент ми знаємо про проблему, але не знаю причину. Для повної діагностики та корекції, ми повинні мати доступ до вашого форуму.

На жаль, ці опції дають нам нічого. На даний момент ми знаємо про проблему, але не знаю причину. Для повної діагностики та корекції, ми повинні мати доступ до вашого форуму.
    Translated text
    Повірте мені, я забезпеченні доступу через FTP. Я розділяє області інших користувачів для Вас, щоб поділитися цим доступом. І він створив користувача з правами адміністратора для вас на моєму сайті VBulletin.

[] S,
    Рафаель.
    Original text

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •