Could you please post how to integrate vBET with vbMediaWiki (including changes in htaccess and other details)?
I'm having problems with this integration.
[]s!
Could you please post how to integrate vBET with vbMediaWiki (including changes in htaccess and other details)?
I'm having problems with this integration.
[]s!
Востаннє редагувалось trevis; 12-05-10 в 16:37.
Я не знаю, що це мода. Чи можете ви описати мені, як це працює? Чи є у неї свій власний підкаталог в URL? Чи має він генерує вихідний без використання global_complete гак (просто виводить його на виході)? Ви можете дати мені точну адресу, де я можу побачити його в дії?
Також, будь ласка, скажіть, що ви вже намагалися зробити, щоб інтегрувати цю? Чи використовували Ви деякі натяки форму тут: http://www.vbenterprisetranslator.co...tructions.html - Які?
vbMediaWiki 4.0.2 RC 3 - vBulletin.org форум
Так.
mandela.org -> Головний розділ
mandela.org / вікі -> Обговорення (з інтеграцією vbMediaWiki)
Я не знаю ... Я бачу правильний текст рідною мовою.
mandela.org / вікі і вибрати двох мовах
N / A
Я
Востаннє редагувалось trevis; 13-05-10 в 00:11.
OK - я бачу, що цей мод використовує global_ завершена - я був не правий сказавши, що, ймовірно, не через "vbet_flag" питання. Я бачу це питання і я бачу, що посилання не працюють після першого перекладу - це ті, починаючи від '.' (Точка) - без WWW. Будь ласка, PM мені деталі доступу до панелі адміністратора і FTP - Я перевірю питання і виправити її.
На жаль, ці опції дають нам нічого. На даний момент ми знаємо про проблему, але не знаю причину. Для повної діагностики та корекції, ми повинні мати доступ до вашого форуму.