Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 3 з 3

Тема: проблема

Член

Default проблема

Text automatically translated from: Italian to: Ukrainian
    Translated text
    Вас навколо питання у мене на форумі:

І я відбулося вчора, написавши в англійському розділі, присвяченому питанню про мову. Я написав італійською мовою, і я, і "отримав відповідь, яку я не знаю, яка країна на англійській мові. Так що я відповів по-англійськи, то я відправив відповідь на форум, але сторінка автоматично переведена на італійську мову.

Тоді я задаю собі питання наступним чином:

1. в чому я написав англійською мовою відображається англійською, навіть якщо цій людині я бачу на сторінці переведено на італійську мову?
    2. Тому, що користувач написав англійською мовою, і я бачу його відповідь по-англійськи? так що його реакція не була переведена на італійську мову?

Спасибо заранее.
    Original text

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Коли надходить нове повідомлення, потім vBET визначає те, що його за допомогою мови обрана стратегія (настроюється на"Google визначення мови»). Якщо врахувати, як написано на іншій мові, що форум за замовчуванням, то повідомлення буде автоматично відзначена мову BBCode. Іншими словами - vBET Позначення повідомлення додавання інформації про свою мову.

Тепер, коли сторінка відображається кожного повідомлення наведено мовою цілу сторінку. Так що, якщо я дивлюся англійський переклад італійський форум, то я бачу, все англійською мовою - навіть деякі повідомлень написані італійською мовою, деякі англійською мовою, деякі на арабській мові, і так далі. Дивлячись на сторінці ви бачите все, що в обраних перекладів незалежно від того, якими мовами є оригінальними повідомленнями для цієї сторінки.

Єдиний спосіб, коли він не працює так, коли деякі її мову повідомлення не відповідні покажчики (причина цього відрізняється залежно від обраної стратегії визначення мови). У цьому випадку такі повідомлення повинні бути відредаговані і мову BBCode повинні бути додані / виправлені вручну.

Це і є відповідь на ваше запитання?

Член

Text automatically translated from: Italian to: Ukrainian
    Translated text
    Думаю, що так
    спасибі
    Original text

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення