Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 4 з 4

Тема: vbseo і. Htaccess

Член

Default vbseo і. Htaccess

Я використовую vbseo для різних функцій, крім SEO я не переписувати URL, використання vbseo

Так що мені ще треба додати:
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & перенаправлені = / index.php [L, QSA]
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & перенаправлені = / $ 2 [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (AdminCP / | modcp / | vbseo_sitemap / | хрон)
    RewriteRule ^ ((архів /)?(.* \\. PHP (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-Е
    RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-Й
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} ^! (AdminCP | modcp | ClientScript | cpstyles | зображення) /
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]
    або тільки:
    RewriteRule index.php? мова = $ 1 [L, QSA]
    RewriteRule $ 2? Мова = $ 1 [L, QSA] [/ мова] [/ мова] [/ мова]
    - Коли не переписування URL-адрес з vbseo

(Також не могли б ви можливим опублікувати Htaccess файл тут -. Побачити приклад того, як він шукає vbseo + vbet)
    Востаннє редагувалось krisp; 04-11-09 в 15:01.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Якщо ви використовуєте vBSEO ви повинні використовувати правила, створені для форумів з vBSEO - інакше vBSEO не буде працювати взагалі. Ці правила дозволяють vBET співпрацювати з vBSEO.

Якщо ви використовуєте правила для форумів без vBSEO, то запит не буде йти по vBSEO і vBSEO нічого не робитиме для цього запиту.

Член

Зверніть увагу, що у мене немає. Htaccess взагалі. Так як я не переписувати URL-адрес з vbeso його не потрібно. Я тільки використовувати різні функції, такі як = NOFOLLOW, розширені метатеги і т.д. Всі ці функції vbseo працює нормально без будь-яких. Htaccess взагалі.

Друге я імпортувати vbet продукту як AdminCP і форум проходить Абсолютно порожній і у мене немає доступу до форми взагалі.

Створення Htaccess небудь.:

RewriteEngine On

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & перенаправлені = / index.php [L, QSA]
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & перенаправлені = / $ 2 [L, QSA]
    або

RewriteEngine On
    RewriteRule index.php? мова = $ 1 [L, QSA]
    RewriteRule $ 2? Мова = $ 1 [L, QSA] [/ мова] [/ мова] [/ мова]

- Не має значення. Стиль не вдалося поспілкуватися з форуму взагалі.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Quote Повідомлення від krisp View Post
    Зверніть увагу, що у мене немає. Htaccess взагалі. Так як я не переписувати URL-адрес з vbeso його не потрібно. Я тільки використовувати різні функції, такі як = NOFOLLOW, розширені метатеги і т.д. Всі ці функції vbseo працює нормально без будь-яких. Htaccess взагалі.

Quote Повідомлення від krisp View Post
    Друге я імпортувати vbet продукту як AdminCP і форум проходить Абсолютно порожній і у мене немає доступу до форми взагалі.
    http://www.vbenterprisetranslator.co...faq.html # post8

Також, будь ласка, переконайтеся, що ви зробите все установки та інтеграції кроки відповідним чином.
    У випадку, якщо ви не будете звертатися з цим PM мені деталі доступу до панелі адміністратора і FTP.
    Востаннє редагувалось vBET; 05-11-09 в 00:25.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •