# Використання "Показати оригінальний текст" на стенді версіях - для користувачів і гостей. Ця опція дозволяє вам вибрати, як ви хочете, щоб показати вихідне повідомлення. Показані варто мало - вона не має істотного значення, але якщо ви вже зробили все, і шукати якийсь поліпшення, то ви можете подивитися тут. Перш за все - у вас є 2 способи, щоб показати вихідний текст, якщо ви WAN: у вигляді ін'єкцій JavaScript і в звичайному режимі. Нормальна з них краще для продуктивності, але вводять з них краще для SEO (роботи не побачить). Так що якщо ви відчуваєте, що Ви хочете показати оригінальний контент для стенду - користувачі та гості - то краще, щоб показати вводиться для гостьових і нормальною для користувачів. Звичайно, ви можете вибрати, щоб не показати оригінальний текст - він буде гіршим для користувачів, але трохи краще для продуктивності. А у вас є ще один варіант - найкраще підходить для роботи і для користувачів, найгірше - ви можете вибрати не показують оригінальний текст або навіть повідомлення, що вона була переведена. Цей варіант краще для продуктивності, так як він не використовує шаблони взагалі, найгірше для користувачів, так як вони не будуть бачити, що повідомлення було написано в іншій мові.
Я хочу показати вводиться для гостьових і нормальною для користувачів. Може хтось привів мене про те, як це зробити?