Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 5 з 5

Тема: Встановити форум Мова - Всі форуми або вказаної

Default Встановити форум Мова - Всі форуми або вказаної

У мене на форумах і я впевнений, багато інших роблять на є конкретні Міжнародні форуми Обговорення з підкатегорії з подібними іспанська, німецька, тощо.

Оскільки мій форумах основною мовою є англійська, коли я розглядаю ці розділи і натисніть перекласти англійською, нічого не відбувається, тому що сценарій передбачає, що він повинен просто повернутися мова форумах за замовчуванням, і текст, відображений буде англійськи вже?

Тому було б добре мати варіант, де всі форуми налаштовані на свою мову за замовчуванням, якщо не вказано і є можливість вказувати, для яких розділах форуму використовувати те, що мова, так що ви можете перевести ці розділи на вашій рідній мові.

Наскільки я знаю для себе, що це також допоможе з moderatoring не-англійськи форумах.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Будь ласка, підтвердіть це те, що ви маєте на увазі. Додаткова настройка форум, де ви можете сказати, що немає жодної мови по замовчуванню на форумі, але деякі розділи на одній мові, а деякі перебувають у різних. Вказуючи форумах ідентифікатори для кожної мови. Чи так це?

Так мат, що правильно так, наприклад:

Форум
    -Новини & Оголошення (використання мови за замовчуванням набір наприклад, англійська)
    Генеральний Дискусія (використання мови за замовчуванням набір наприклад, англійська)

Міжнародного дискусійного
    -Іспанського (на іспанську мову за замовчуванням)
    -Німецької (встановлюється німецьку мову за замовчуванням)
    -Французької (встановити французьку мову за замовчуванням)

Це може бути додано в якості параметра в рамках форуму категорії, установка на використання або налаштування мови за промовчанням або вибрати мову зі списку.

ОК - так що ми знаємо, що необхідно.

Я бачу, проблема тут - переклад макета (опціони, спілкується і т.д.). Точніше - коли хтось піде на участь у Spanisch, то буде vBEt загрозу все, як на іспанській мові. Проблема починається, коли хтось англійський інтерфейс і йде в іспанській частині. Потім графічний інтерфейс англійською мовою, повідомлення на іспанській мові та переклад не вдасться для GUI.

Будь ласка, зверніть увагу - я був насправді не працює форум з такою характеристикою, так що, можливо, я щось упустити. Не могли б ви сказати мені, що VBulletin автоматично перемикається фрази на іспанську, коли хтось приходить на іспанську Підфоруми, і коли він повернеться до деяких англійські частини GUI, то автоматично переходить на англійську?
    Я просто дивуюся, вона вже включена, або ми повинні впоратися з цим або іншим способом.

Простим способом було б просто відзначити всі повідомлення від тих, за Підфоруми мову Я бачу також проблеми з:
    - Відображення головної сторінки (коли потік назви на всіх мовах видно і ті не мають langtitle BBCode, яка дозволила б визначити, що переклад не потрібен)
    - RSS канали

Я буду мати це на увазі, і нехай вона росте. Це може бути складно, але й корисною для багатьох форумах. Зверніть увагу, що на даний момент це не має високий пріоритет. Швидше за все, ми будемо думати про це більш інтенсивно, коли ми інтегруємо vBET з системою VBulletin фрази - це могло б вирішити хоча б перше питання.

Це дійсно той самий запит, як тут: http://www.vbenterprisetranslator.co...html # post10157

У нас є інше рішення, яке охоплює це необхідно - саме тому пропонована тут відмовилися. Будь ласка, дивіться тут: http://www.vbenterprisetranslator.co...html # post10157 докладніше про те, як вона буде вирішена. Коротше кажучи, - весь форум буде одна мова за замовчуванням, і наш робот буде позначити всі старі повідомлення, використовуючи мову автовизначення. Таким чином форумі є розділи для різних мов зможуть використовувати vbet - всі повідомлення будуть переведені і користувачі будуть мати можливість писати будь-якою мовою, в будь-якому місці.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •