ОК - так що ми знаємо, що необхідно.
Я бачу, проблема тут - переклад макета (опціони, спілкується і т.д.). Точніше - коли хтось піде на участь у Spanisch, то буде vBEt загрозу все, як на іспанській мові. Проблема починається, коли хтось англійський інтерфейс і йде в іспанській частині. Потім графічний інтерфейс англійською мовою, повідомлення на іспанській мові та переклад не вдасться для GUI.
Будь ласка, зверніть увагу - я був насправді не працює форум з такою характеристикою, так що, можливо, я щось упустити. Не могли б ви сказати мені, що VBulletin автоматично перемикається фрази на іспанську, коли хтось приходить на іспанську Підфоруми, і коли він повернеться до деяких англійські частини GUI, то автоматично переходить на англійську?
Я просто дивуюся, вона вже включена, або ми повинні впоратися з цим або іншим способом.
Простим способом було б просто відзначити всі повідомлення від тих, за Підфоруми мовуЯ бачу також проблеми з:
- Відображення головної сторінки (коли потік назви на всіх мовах видно і ті не мають langtitle BBCode, яка дозволила б визначити, що переклад не потрібен)
- RSS канали
Я буду мати це на увазі, і нехай вона росте. Це може бути складно, але й корисною для багатьох форумах. Зверніть увагу, що на даний момент це не має високий пріоритет. Швидше за все, ми будемо думати про це більш інтенсивно, коли ми інтегруємо vBET з системою VBulletin фрази - це могло б вирішити хоча б перше питання.