Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast
Результати 1 до 10 з 11

Тема: Прапори не відображаються

Default Прапори не відображаються

Добрий день,

Я використовую безкоштовну версію vBET і все працювало нормально. Я видалив і купив повну версію. Тепер прапори не відображаються де-небудь на моїй сторінці? Якщо я намагаюся переводити вручну, додавши пл / форум / вона працює ОК.

Крім того, якщо включити 'Переклади випадаючого меню "весь стиль не відповідає дійсності.

Я використовую VBulletin 4.0.3.

Спасибі!

Грег

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Привіт.

Я вже відповідав про це на іншу посаду, але я думаю, що я неправильно зрозумів - я думав, що прапори зображення не відображаються. Як я тепер розумію, цілий розділ прапорів не видно взагалі.

Я припускаю, що у вас є користувальницький шаблон на вашому форумі. Це може бути питання - все-таки повинен бути відображений (може бути порушена, але має бути). Будь ласка, спробуйте поставити прапори в призначених для користувача місця. Також, будь ласка, відправте нам свою повну адресу форуму - ми побачимо, HTML висновок і шукати причину - і для випадаючого меню.

Я розумію, що ви відключили випадаючого меню тепер, тому що вона не працює - будь ласка, надішліть нам знімок екрану і HTML висновок, коли меню доступно. Також тут - спробуйте користувача місця - може бути, що за замовчуванням місцях, не підходять для вашої зміненої розкладки.

Quote Повідомлення від vBET View Post
    Привіт.

Я вже відповідав про це на іншу посаду, але я думаю, що я неправильно зрозумів - я думав, що прапори зображення не відображаються. Як я тепер розумію, цілий розділ прапорів не видно взагалі.

Я припускаю, що у вас є користувальницький шаблон на вашому форумі. Це може бути питання - все-таки повинен бути відображений (може бути порушена, але має бути). Будь ласка, спробуйте поставити прапори в призначених для користувача місця. Також, будь ласка, відправте нам свою повну адресу форуму - ми побачимо, HTML висновок і шукати причину - і для випадаючого меню.

Я розумію, що ви відключили випадаючого меню тепер, тому що вона не працює - будь ласка, надішліть нам знімок екрану і HTML висновок, коли меню доступно. Також тут - спробуйте користувача місця - може бути, що за замовчуванням місцях, не підходять для вашої зміненої розкладки.
    Я намагався користувальницький код:

Code:
    <div id="flaggen" class="vbetflags_position">
     {vb:raw vbenterprisetranslatorflags}
    </div>
    URL:
    Code:
    http://www.coinforums.com/forum/
    URL чи переписати
    Code:
    http://www.coinforums.com/forum.php
    Ні прапори Я залишив код там для вас бачити ...

Давайте не будемо турбуватися про випадають прямо зараз.

Прапори в даний час з'являється ... Я не знаю, що сталося?

Спочатку я копіювати / вставити ключ дюйма Так що я пішов в поле ліцензійний ключ і пішов до кінця натисніть DELETE щоб побачити, якщо додаткові невидимими ASCII символів був вставлений, в даний час вона працює.

Я не знаю, але він працює зараз.

Я не знаю, але великий

Будь ласка, не перегріватися - ті речі, буває, і ми тут, щоб допомогти вирішити цю проблему

Quote Повідомлення від vBET View Post
    Я не знаю, але великий

Будь ласка, не перегріватися - ті речі, буває, і ми тут, щоб допомогти вирішити цю проблему

Бажання у мене було більше часу для усунення неполадок себе, але робота займає весь мій час!

мій прапори не відображаються або

Quote Повідомлення від hotslot View Post
    мій прапори не відображаються або
    Який? Випадаючого меню або списку? Будь ласка, перевірте ваші прапори налаштування (переконайтеся, що ті кивають вимкнено). Якщо у вас є користувальницький шаблон потім перевірити різні позиції прапорів - за умовчанням посаді завжди працюватиме на макета за замовчуванням - на індивідуальні макети не обов'язково. Також в кінці просто спробувати користувача місця.

подивитися, як ваша з'являється у вашому профілі? http://www.vbenterprisetranslator.co...bers/vbet.html

Мої профілі учасників форуму це не так.

Перегляд профілю: SlotFan - Гарячі ігрових автоматів

Quote Повідомлення від hotslot View Post
    подивитися, як ваша з'являється у вашому профілі? http://www.vbenterprisetranslator.co...bers/vbet.html

Мої профілі учасників форуму це не так.

Перегляд профілю: SlotFan - Гарячі ігрових автоматів
    Просто встановити мову за замовчуванням в кабінеті.

Крім того - зверніть увагу, що у вас є якась помилка на сторінку, яку ви дали:
    Code:
    Warning: fetch_template() calls should be replaced by the vB_Template class. Template name: vbimghost_memberbit_noimg in [path]/includes/functions.php on line 3932

Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •