Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 1 з 3 123 ОстаннійLast
Результати 1 до 10 з 24

Тема: Часті питання

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Default Часті питання

Ось список найбільш часто задаються. Ви знайдете відповіді на наведені нижче.

Як налаштувати підтримку інших API, переклад?
    Як мульти мовна підтримка працює?
    Що потрібно для цього мода на роботу?
    Після перекладу я отримую порожню сторінку - що не так?
    Після перекладу всього тексту зникнуть - що не так?
    Як перевірити, я заблокований переклад провайдера?
    У мене є: Фатальна помилка: Не вдається перевизначити vbseo_thread_seotitle - чому?
    Після установки весь форум виходить з ладу, навіть панель адміністратора - що не так?
    У мене є посилання SEO переклад на, я використовую vBSEO і головна сторінка сайту не перекладати - що не так?
    Що робити, щоб мати добрі переклади посилання для консенсусу SEO?
    Я проіндексованих сторінок зі старих перекладач (з HL =) - Що робити?
    Я проіндексованих сторінок зі старого типу посилання (з мова =) і хочу перейти на СЕО посилання - що робити?
    Як ви отримуєте назад в мову за замовчуванням після натискання кнопки прапор?
    У мене є попередження в безпечному режимі - що робити?
    Чи можу я додати перекладені сторінки до карти сайту?
    Як перекладати сторінки поза форумом каталогу?
    Я отримую по електронній пошті повідомлення про те, MySQL сервер пішов питання. Що не так?
    Я langtitle в моїй URL, і це не перекладається, це питання?
    URL включає в себе акцентовані. Це індексуються Google?
    Як дістатися до переведення межі повільніше, і менше платити за переклади комерційних API,
    Неперекладених тексту
    Переклад часткових
    Що мати URL в перекладі під прапорами?
    Прапори не відображаються на мобільний стиль
    Востаннє редагувалось Marcin Kalak; 01-06-15 в 10:02.

Default Що потрібно для цього мода на роботу?

- Ви повинні встановити його і його правильно налаштувати (Будь ласка, прочитайте уважно опису параметрів)
    - Необхідно встановити CURL в PHP. Більшість серверів вже є. Просто встановіть цей мод і якщо він не працює, то зверніться до сервера матеріал, щоб встановити CURL. У той же час ви можете відключити або видалити мод прапорів, так що користувачі не будуть зачеплені. Якщо ви отримали порожню сторінку для перекладу сторінок (це не вплине на нормальне сторінок) це означає, що у вас немає CURL встановлено - просто встановіть його
    - Необхідно встановити Iconv в PHP. Більшість серверів вже є. Якщо не станеться помилка або порожня сторінка для перекладу.

Default Після перекладу я отримую порожню сторінку - що не так?

Просто прочитайте відповідь на попереднє питання

Також Ви можете перевірити це VBulletin документацію про порожніх сторінок: http://www.vbulletin.com/docs/html/blank_pages
    Ще б пак - перший просто переконайтеся, що у вас є все, що необхідно для vBET.
    Востаннє редагувалось vBET; 09-09-10 в 09:01.

Default Після перекладу всього тексту зникнуть - що не так?

У такому випадку у вас є 3 варіанти:
    1. Ви не парою інструкції по встановленню. Необхідно налаштувати опції форуму мови. Просто налаштуйте мод
    2. Ви встановлюєте неправильно Google Translation API ключ - Встановіть його у відповідне значення, або видалити її (не раджу - просто встановити його належним чином)
    3. Чомусь ти був заблокований Google

Останній необхідний роз'яснення - як Ви можете сказати, що ви були заблоковані. От проста інструкція, як це зробити:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1728
    Востаннє редагувалось vBET; 14-03-10 в 01:48.

Default У мене є посилання SEO переклад на, я використовую vBSEO і головна сторінка сайту не перекладати - що не так?

Переконайтеся, що ваш . Htaccess правил в порядку - особливо для форумів з підкаталог в URL.
    Востаннє редагувалось vBET; 19-02-10 в 05:49.

Default Що робити, щоб мати добрі переклади посилання для консенсусу SEO?

Ви повинні встановити відповідну опцію в панелі адміністратора і змінити / створити. Htaccess файл (ПРИМІТКА: ви можете використовувати SEO переклад посилання навіть без vBSEO!)

для vBSEO користувачі бачать тут

для користувачів без vBSEO
    -. Якщо у вас немає Htaccess файл потім використовувати один з Do-Not-завантаження каталог, в мод пакет - просто завантажити його на свій форум каталог
    -Якщо у вас є Htaccess файл, потім додати один з цих двох правил (якщо використовується VB 'мод переписати дружні URL' потім покладіть ці правила просто перед глагов правила):

-КОРОТКІ ПРАВИЛА
    Швидше та ефективніше але можна використовувати, лише якщо ви НЕ за допомогою посилань з тобто частина 2-ознаки: yourforum.com/XY/

Code:
    RewriteRule ^/?(..|zh-CN|zh-TW)/archive/index.php/(.*)?$ archive/index.php?/$2&language=$1 [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(..|zh-CN|zh-TW)/$ index.php?language=$1 [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(..|zh-CN|zh-TW)/(.*)?$ $2?language=$1 [QSA]

-ДОВГИЙ ПРАВИЛ
    Завжди можете по використовуваних

Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|sq|ca|et|tl|gl|hi|id|lv|lt|mt|sl|uk|vi|cy|yi)/archive/index.php/(.*)?$ archive/index.php?/$2&language=$1 [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1 [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1 [QSA]
    Востаннє редагувалось r.dziadusz; 08-11-11 в 20:52.

Default Я проіндексованих сторінок зі старих перекладач (з гл =) - що робити?

Просто встановіть правила перезапису в . Htaccess - Google буде знати, що сторінка є нове місце і буде переіндексації без втрат
    Code:
    RewriteCond %{QUERY_STRING} (hl=)(zh-TW|zh-CN|..)$
    RewriteRule ^(.*)$ http://%{HTTP_HOST}/$1\?language=%2 [L,R=301]
    Востаннє редагувалось vBET; 09-10-09 в 18:30.

Default Я проіндексованих сторінок зі старого типу посилання (з мови =) і хочете перейти до SEO-посиланнях, що робити?

Спочатку зробити СЕО посилання. Після цього додайте це правило до . Htaccess
    Code:
    RewriteCond %{QUERY_STRING} (hl=|language=)(zh-TW|zh-CN|..)
    RewriteRule ^(.*)$ http://%{HTTP_HOST}/%2/$1? [L,R=301]
    Зверніть увагу, що це правило буде також обробляти перенаправлення посилання зі старих перекладач (з гл =)

Ці правила може, не працюють. У цій ситуації будь ласка робити нам, ми вам допоможемо. Ми будемо переписати . Htaccess правила і адаптувати до вашої справи, до безкоштовно.
    Приклад як редагувати . Htaccess файл:зміни в Htaccess файл, але ви не повинні робити це самі радістю зробити ці зміни за вас!
    Востаннє редагувалось r.dziadusz; 14-10-11 в 09:47.

Default Як ви отримуєте назад в мову за замовчуванням після натискання кнопки прапор?

Якщо ви встановили відстеження опцію, щоб повернутися до ваших мовою за замовчуванням ви повинні просто натисніть прапор для вашої мови за замовчуванням

Default У мене є попередження в безпечному режимі - що робити?

Просто вимкніть режим економії - це не рекомендується використовувати в PHP і не підтримуватися в майбутніх версіях. Дивіться тут для деталей:
    PHP: Безпека і захищений режим - Manual

Стр. 1 з 3 123 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •