Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast
Результати 1 до 10 з 24

Тема: Часті питання

Гібридний Вид

Попередній Пост Previous Post   Next Post Наступний Пост
    Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Default Часті питання

Ось список найбільш часто задаються. Ви знайдете відповіді на наведені нижче.

Як налаштувати підтримку інших API, переклад?
    Як мульти мовна підтримка працює?
    Що потрібно для цього мода на роботу?
    Після перекладу я отримую порожню сторінку - що не так?
    Після перекладу всього тексту зникнуть - що не так?
    Як перевірити, я заблокований переклад провайдера?
    У мене є: Фатальна помилка: Не вдається перевизначити vbseo_thread_seotitle - чому?
    Після установки весь форум виходить з ладу, навіть панель адміністратора - що не так?
    У мене є посилання SEO переклад на, я використовую vBSEO і головна сторінка сайту не перекладати - що не так?
    Що робити, щоб мати добрі переклади посилання для консенсусу SEO?
    Я проіндексованих сторінок зі старих перекладач (з HL =) - Що робити?
    Я проіндексованих сторінок зі старого типу посилання (з мова =) і хочу перейти на СЕО посилання - що робити?
    Як ви отримуєте назад в мову за замовчуванням після натискання кнопки прапор?
    У мене є попередження в безпечному режимі - що робити?
    Чи можу я додати перекладені сторінки до карти сайту?
    Як перекладати сторінки поза форумом каталогу?
    Я отримую по електронній пошті повідомлення про те, MySQL сервер пішов питання. Що не так?
    Я langtitle в моїй URL, і це не перекладається, це питання?
    URL включає в себе акцентовані. Це індексуються Google?
    Як дістатися до переведення межі повільніше, і менше платити за переклади комерційних API,
    Неперекладених тексту
    Переклад часткових
    Що мати URL в перекладі під прапорами?
    Прапори не відображаються на мобільний стиль
    Востаннє редагувалось Marcin Kalak; 01-06-15 в 10:02.

Default Що потрібно для цього мода на роботу?

- Ви повинні встановити його і його правильно налаштувати (Будь ласка, прочитайте уважно опису параметрів)
    - Необхідно встановити CURL в PHP. Більшість серверів вже є. Просто встановіть цей мод і якщо він не працює, то зверніться до сервера матеріал, щоб встановити CURL. У той же час ви можете відключити або видалити мод прапорів, так що користувачі не будуть зачеплені. Якщо ви отримали порожню сторінку для перекладу сторінок (це не вплине на нормальне сторінок) це означає, що у вас немає CURL встановлено - просто встановіть його
    - Необхідно встановити Iconv в PHP. Більшість серверів вже є. Якщо не станеться помилка або порожня сторінка для перекладу.

Default Після перекладу я отримую порожню сторінку - що не так?

Просто прочитайте відповідь на попереднє питання

Також Ви можете перевірити це VBulletin документацію про порожніх сторінок: http://www.vbulletin.com/docs/html/blank_pages
    Ще б пак - перший просто переконайтеся, що у вас є все, що необхідно для vBET.
    Востаннє редагувалось vBET; 09-09-10 в 09:01.

Default Після перекладу всього тексту зникнуть - що не так?

У такому випадку у вас є 3 варіанти:
    1. Ви не парою інструкції по встановленню. Необхідно налаштувати опції форуму мови. Просто налаштуйте мод
    2. Ви встановлюєте неправильно Google Translation API ключ - Встановіть його у відповідне значення, або видалити її (не раджу - просто встановити його належним чином)
    3. Чомусь ти був заблокований Google

Останній необхідний роз'яснення - як Ви можете сказати, що ви були заблоковані. От проста інструкція, як це зробити:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1728
    Востаннє редагувалось vBET; 14-03-10 в 01:48.

Default У мене є посилання SEO переклад на, я використовую vBSEO і головна сторінка сайту не перекладати - що не так?

Переконайтеся, що ваш . Htaccess правил в порядку - особливо для форумів з підкаталог в URL.
    Востаннє редагувалось vBET; 19-02-10 в 05:49.

Default Що робити, щоб мати добрі переклади посилання для консенсусу SEO?

Ви повинні встановити відповідну опцію в панелі адміністратора і змінити / створити. Htaccess файл (ПРИМІТКА: ви можете використовувати SEO переклад посилання навіть без vBSEO!)

для vBSEO користувачі бачать тут

для користувачів без vBSEO
    -. Якщо у вас немає Htaccess файл потім використовувати один з Do-Not-завантаження каталог, в мод пакет - просто завантажити його на свій форум каталог
    -Якщо у вас є Htaccess файл, потім додати один з цих двох правил (якщо використовується VB 'мод переписати дружні URL' потім покладіть ці правила просто перед глагов правила):

-КОРОТКІ ПРАВИЛА
    Швидше та ефективніше але можна використовувати, лише якщо ви НЕ за допомогою посилань з тобто частина 2-ознаки: yourforum.com/XY/

Code:
    RewriteRule ^/?(..|zh-CN|zh-TW)/archive/index.php/(.*)?$ archive/index.php?/$2&language=$1 [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(..|zh-CN|zh-TW)/$ index.php?language=$1 [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(..|zh-CN|zh-TW)/(.*)?$ $2?language=$1 [QSA]

-ДОВГИЙ ПРАВИЛ
    Завжди можете по використовуваних

Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|sq|ca|et|tl|gl|hi|id|lv|lt|mt|sl|uk|vi|cy|yi)/archive/index.php/(.*)?$ archive/index.php?/$2&language=$1 [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1 [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1 [QSA]
    Востаннє редагувалось r.dziadusz; 08-11-11 в 20:52.

Default Як мульти мовна підтримка працює?

Насамперед мод підтримує мову користувача за замовчуванням. Він розташований в реєстраційній формі і може бути змінений в кабінеті. Таким чином, якщо користувач встановив свою мову за замовчуванням, то він нічого не робить ... Просто пише повідомлення на своїй мові, і vBET піклується про все. У такому випадку - коли користувач встановив мови за умовчанням передбачається, що весь пост (включаючи назву) записується в його мову за замовчуванням. Це буде настроюється скоро, але на його момент існує просте припущення: якщо користувач встановив мови за замовчуванням і вона відрізняється від форуму мову за замовчуванням, то кожне повідомлення в своєму мовою, яку він вибрав, як його за замовчуванням.

Ви також можете створити кілька повідомлень мовою, де тільки частини повідомлення знаходяться в різних мовах. Це дуже просто - все, що вам потрібно зробити, це покласти текст, написаний іншою мовою всередині мову BBCode. Вона приймає один параметр, який є кодом мови. Тобто якщо ви хочете написати щось по-польськи, то BBCode виглядає наступним чином Lang = р.
    Переглянути всі прикладу (прогалини в BBCode додав, щоб уникнути оцінки):
    [ lang=pl]Przykład tekstu po polsku[ /lang]

Цей приклад (без пробілів в BBCode) дасть вам такий результат:
    Text automatically translated from: Polish to: Ukrainian
    Translated text
    Приклад тексту на польській мові
    Original text

Існує також ще один BBCode, яка працює саме так, як мову BBCode, але він зарезервований для повідомлення тільки заголовки. Це langtitle BBCode - використовується vBET щоб автоматично позначити повідомлення користувача, який встановити їх за замовчуванням мови, крім форуму мову за замовчуванням. Він не повинен бути використаний вручну і якщо ви хочете, щоб використовувати його таким чином, потім пам'ятати поставити усього повідомлення всередині мову BBCode, використовуючи той самий код мови як параметр на стенді BBCodes (інакше деякі частини переведені канали RSS можна не переводяться відповідним чином, але повідомлення будуть показані відповідно).

Існує дійсно ще один BBCode, але це не переклад - насправді це зберегти текст не перекладений. Якщо ви хочете якийсь текст я повідомленням бути не переведені, тільки прості з його всередині notranslate BBCode. Це може бути корисно в разі деяких термінів, або цитування деяких віршів і т.д.

For example this text will never be translated. You can check it by clicking some translation flag - you will see this part will stay in original
    Востаннє редагувалось vBET; 10-10-09 в 05:27.

Default Як перекладати сторінки поза форумом каталогу?

Якщо ваш форум - в каталозі і у вас є сторінки поза його межами, які обробляються vBulletin, потім vBET буде підтримувати переклад цих сторінок

Все, що потрібно зробити, це встановити відповідні правила в . Htaccess файл в каталозі форуму БАТЬКІВ:
    Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
    І для кожного підкаталогу у вашому домені, який повинен бути підтриманий vBET (без форуму сам каталог) додати це правило в Htaccess файл всередині підтримуваних підкаталозі.:
    Code:
    RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true
    RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]
    Таким чином, якщо каталог форуму БАТЬКІВ також повинні бути підтримані вона має потребу у всіх цих правил.

Якщо ви також хочете зберегти переклад стеження за тих, кого ви повинні:
    1. Включати URL відстеження поза форумом каталозі в настройках в панелі адміністратора
    2. Переконайтеся, що посилання на ці сторінки ABSOLUTE (Так починається з HTTP)

Також переконайтеся, що є база тег в генеруються HTML вихід для сторінок за межами форум каталог. Якщо ні, то відредагувати шаблон, який генерує ці сторінки і додати код в будь-якому місці між <head> і </ HEAD>:
    Code:
    <if condition="!$_REQUEST['language']"><base href="$vboptions[bburl]/" /></if>
    Востаннє редагувалось vBET; 10-08-10 в 11:00.

Default Після установки весь форум виходить з ладу, навіть панель адміністратора - що не так?

У вас є: Фатальна помилка: Не вдається перевизначити vbseo_thread_seotitle
    або іноді просто порожня сторінка, навіть в панель адміністратора і незрозуміло, чому ...

Стандартна відповідь - ви не парою інструкції по установці

Більш точно. Як це описано тут, якщо ви інтегрувати vBET 3. x з vBSEO на . Htaccess файл, ви повинні зробити повну інтеграцію, слідуючи інструкціям в керівництві по установці в розділі vBSEO інтеграції.

Ви Повинні редагувати FORUM_ROOT / входить / functions_vbseo_createurl.php файл, як описано в керівництві (readme.html в інсталяційний пакет). Дуже просто - просто скопіювати 2 рядки. Після цього все буде працювати знову.
    Востаннє редагувалось vBET; 19-02-10 в 06:07.

Default Як перевірити, я заблокований мій переклад провайдера?

Якщо все працює добре, і раптом його немає, то одним з можливих варіантів є те, що у вас проблеми з вашим перекладом провайдера (інші: деякі конфігурації був змінений, новий мод додав, деякий програмне забезпечення оновлюється).

Щоб перевірити це, завантажте відповідний файл з пакету vBET do-not-upload/tools/providers-tests/. В цій директорії містяться файли для тестування постачальників переклади.

Приклад тесту для googleapiv2:
    1. Завантажити файл test_googleapiv2.php в каталозі форуму.
    2. Відкрити Web-сторінку:
      Code:
      YourForumAddress/test_googleapiv2.php
    3. Якщо все в порядку, то ви отримаєте відповідь:
      Code:
      Starting transaltion test
      Test result: {"responseData": {"translatedText":"Welcom"}, "responseDetails": null, "responseStatus": 200}
      Test error:

У випадку помилки перевірте, що у вас є правильний ключ API в Admin CP -> vBET -> Translation Providers.
    Востаннє редагувалось Marcin Kalak; 23-10-13 в 18:40.

Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •