Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast
Результати 1 до 10 з 17

Тема: Fix для тих з вас працює Tweet Плакат

Default Fix для тих з вас працює Tweet Плакат

Я виявив, що після оновлення до 3.3.2 vBET цвірінькання плакат зупинився автоматичного оновлення. Я отримую повідомлення про помилку на лінії, який додається до functions_vbseo_createurl.php при ручному виконанні завдання чірікать плакат.

Ось що вам потрібно змінити, щоб все запрацювало знову ... (Або будь-який мод, який використовує vbseo URL-адреси)

У functions_twitterposter.php ПІСЛЯ
    Code:
    require_once(DIR . '/includes/functions_vbseo.php');
    додавати
    Code:
    require_once(DIR . '/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
    повторно завантажити файл

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Великий Ми не думали про це.

Краще буде, якщо ви покладете:
    PHP Code:
    require_once(DIR '/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php'); 
    всередині vbseo файл functions_vbseo_createurl.php - десь на початку. Спасибі, що всі плагіни з допомогою vBSEO URL-адрес Сумісність (також генератор sitemap інтеграції буде простіше). Будь ласка, перевірте це - ми включимо його в інструкції по інтеграції для гнізда випустити.

Схоже, що є один ще краще рішення - тому що він не вимагає ніяких додаткових видання файлів. Ми додамо цю require_once в init_startup гачок. Він буде працювати для всіх плагінів Ця інформація буде включена в наступний випуск.

Чи є спосіб, щоб зупинити цвірінькання від цвірінькання плакат час цвірінькали в плакати на мові оригіналу?

Насправді мені потрібно твітів повідомлення англійською, хтось є ідеї?

З повагою,
    Саймон

Я не знаю подробиць, як цей мод працює. Взагалі vBET дозволяє визначити текстів, які не будуть переводитися. Якщо він включений в шаблон, то ви можете просто покласти його всередині не переведена області, з тим між <! - VBET_SNTA -> і <! - VBET_ENTA ->. У разі повідомлення (щоб в повідомленнях, PM і т.д.) ви можете використовувати текст всередині notranslate BBCode.

Будь ласка, скажіть, що це допомагає.

Завдяки Міхал, але це не допомагає цвірінькання плакат твітів (повідомлень у Twitter) автоматично, але це цвірінькання мовою плаката не перекладено мовою.

ось один чірікать по-польськи, але повинні були Englsih http://twitter.com/thecodecagecom/status/26576603442 але схоже, на моєму сайті, як englsh http://bit.ly/cNJukU
    Востаннє редагувалось Simon Lloyd; 11-10-10 в 02:41.

Я не розумію, як вона працює. Будь ласка, поясніть. Ви відображати вміст вашого форуму на зовнішні програми? Або навпаки? Як змісту ввозяться / вивозяться? ...

Крім того, як я бачу це написано польською мовою (можливо, - не може перевірити інші переклади, так як перевищив максимальну кількість переглянутих повідомлень). Будь ласка, просто піти туди і натисніть кнопку Змінити на повідомлення - ви побачите, що реально існує мова.

Quote Повідомлення від vBET View Post
    Я не розумію, як вона працює. Будь ласка, поясніть. Ви відображати вміст вашого форуму на зовнішні програми? Або навпаки? Як змісту ввозяться / вивозяться? ...
    Цвірінькання плакат мода на vbulletin.org (я можу дозволити вам мати мода, якщо хочете), коли повідомлення зроблений на моєму форумі, то пост цвірінькали (відправляється в твіттер) автоматично мод, якщо інший пост потім зробив це знову отримати цвірінькали.

Коротше зміст не ввозяться або вивозяться насправді, це насправді відправляється як повідомлення на Twitter.

Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •