Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 2 з 2 FirstПерший 12
Результати 11 до 17 з 17

Тема: Fix для тих з вас працює Tweet Плакат

Quote Повідомлення від vBET View Post
    Крім того, як я бачу це написано польською мовою (можливо, - не може перевірити інші переклади, так як перевищив максимальну кількість переглянутих повідомлень). Будь ласка, просто піти туди і натисніть кнопку Змінити на повідомлення - ви побачите, що реально існує мова.
    Пост був спочатку зроблений на польській мові, реальний мова польська та неперекладені текст був направлений в твіттері.

Перевірте свої вечори, я послав же доступ до інформації про те, що Каміль використовує так що ви не бачите максимізуючи теми повідомлення

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Будь ласка, зробіть простий тест. Напишіть ж повідомлення в польському перекладі на сторінку (польською мовою). Потім зробити це знову, але цього разу написати перебуваючи на НЕ перекладеної сторінки. Скажи ж є різниця з утримання відправити у твіттер для тих, хто 2 повідомлень.

Вибачте Міхал я не розумію, і їм не польський, так що я не можу писати по-польськи

Ви можете - у вас вже є такі повідомлення просто скопіюйте його

Право Міхаль, я відправив 2 повідомлень як на польському, один з використанням польський прапор (тест повідомлення 1) і один з використанням англійськи прапор (тест повідомленням 2) обидва отримали цвірінькали, як польський ви можете побачити тут твітів Кодекс Кейдж (thecodecagecom) на Твіттері і оригінальних повідомлень тут:
    Випробування Повідомлення для translation1 - Форум кодексу Кейджа
    Тестове повідомлення для переказу 2 - Форум кодексу Кейджа

Мені потрібно, щоб вони були розміщені на англійській мові - це можливо?

Здається, що мода, яка посилає повідомлення в твітер скраби BBCodes з повідомлення. Будь ласка, перевірте його на наявність деяких стандартних BBCodes - додати повідомлення з bbcdes для сміливих, CODE, цитати. Зробіть це і перевірити, як вона виглядає в твіттері.

Якщо якщо є скраб з-кодів, а не оцінки, то ми не можемо нічого зробити. BBCodes працює, тільки якщо оцінка спрацьовує, і якщо вони існують ... У такому випадку ви можете зв'язатися з власником мод для щебет експорту і попросити у нього зміни, або якщо це дозволено робити зміни в щебет мод код самостійно.

Тільки що перевірив з моїм теги VBA, і вони були вирізані з чірікать. Не турбуйтеся про це, це не дуже важливо, я можу жити з ним

Стр. 2 з 2 FirstПерший 12

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •