Будь ласка, зробіть простий тест. Напишіть ж повідомлення в польському перекладі на сторінку (польською мовою). Потім зробити це знову, але цього разу написати перебуваючи на НЕ перекладеної сторінки. Скажи ж є різниця з утримання відправити у твіттер для тих, хто 2 повідомлень.
Вибачте Міхал я не розумію, і їм не польський, так що я не можу писати по-польськи
Ви можете - у вас вже є такі повідомлення просто скопіюйте його
Право Міхаль, я відправив 2 повідомлень як на польському, один з використанням польський прапор (тест повідомлення 1) і один з використанням англійськи прапор (тест повідомленням 2) обидва отримали цвірінькали, як польський ви можете побачити тут твітів Кодекс Кейдж (thecodecagecom) на Твіттері і оригінальних повідомлень тут:
Випробування Повідомлення для translation1 - Форум кодексу Кейджа
Тестове повідомлення для переказу 2 - Форум кодексу Кейджа
Мені потрібно, щоб вони були розміщені на англійській мові - це можливо?
Здається, що мода, яка посилає повідомлення в твітер скраби BBCodes з повідомлення. Будь ласка, перевірте його на наявність деяких стандартних BBCodes - додати повідомлення з bbcdes для сміливих, CODE, цитати. Зробіть це і перевірити, як вона виглядає в твіттері.
Якщо якщо є скраб з-кодів, а не оцінки, то ми не можемо нічого зробити. BBCodes працює, тільки якщо оцінка спрацьовує, і якщо вони існують ... У такому випадку ви можете зв'язатися з власником мод для щебет експорту і попросити у нього зміни, або якщо це дозволено робити зміни в щебет мод код самостійно.
Тільки що перевірив з моїм теги VBA, і вони були вирізані з чірікать. Не турбуйтеся про це, це не дуже важливо, я можу жити з ним