Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 1 з 3 123 ОстаннійLast
Результати 1 до 10 з 24

Тема: vBET 4.2.1 не переводить vBSEO Javascript повідомлення

Exclamation vBET 4.2.1 не переводить vBSEO Javascript повідомлення

Привіт

Я помітив, що з vBET 4.2.1 та 4.0.2 VBulletin PL4 і vBSEO 3,5 RC3 Повідомлення отримати не переводяться.

Будь ласка, поради

StarBuG

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Ви повинні включити ці переклади - вона відключена за замовчуванням з міркувань продуктивності (не кожен використовує його). Ви знайдете підходящий варіант в зв'яжіться з нами і GT; змішана опції

Вибачте, але я не дурний.

Саме на в іншому випадку я б не повідомив про це як про помилку!

Переглянути Patientenfragen.net - у нас є відповіді

Ніхто не припускає, що будь-який з наших користувачів нерозумно Це стандартна процедура для інформування про конфігурацію першій нагоді, тому що користувач може просто пропустити деякі конфігурації або навіть не шукати такі. Я відкриваю питання знову і туди

Дійсно, це якась помилка, тому що це навіть не перекодовано. Ми подбаємо про це скоро

До речі - Ви помітили, що ви порушили розташування у верхній частині сторінки для перегляду і переведені ваші прапори зникли (навіть не у вихідний код )?... Я бачу, що ви зробили деякі зміни вручну шаблон - будь ласка, це відбувається через зміни (копія фактичного тіло шаблону десь, повернутися, перевірити, поклав його назад).

Макет не порушується.

Ви бачили, кешовані версії під час усунення несправностей оптимізація плагін кешу APC

Спробуйте зараз і подивитися, якщо ви все ще бачите зламаний плз макета

пс: "тупий" частини я тільки що сказав, бо ви просто закрив повідомлення про помилку і переніс її, не чекаючи моєї відповіді.
    Ви повинні чекати відповіді клієнтів, перш ніж оголосити активний проблеми вирішені.
    Це неввічливо інакше
    Востаннє редагувалось StarBuG; 08-04-10 в 16:25.

Ще одне зауваження

Я хотів би, щоб заборонити: *. JS у файлі robots.txt

Я, яка включала, але зняв його поки про всяк випадок, це викликало проблеми перекладу (що це не так).

Проте, хотів би, щоб заподіяти неприємності з фіксованою нової версії, або я можу включити його в свій файл robots.txt?

Quote Повідомлення від StarBuG View Post
    Ще одне зауваження

Я хотів би, щоб заборонити: *. JS у файлі robots.txt

Я, яка включала, але зняв його поки про всяк випадок, це викликало проблеми перекладу (що це не так).

Проте, хотів би, щоб заподіяти неприємності з фіксованою нової версії, або я можу включити його в свій файл robots.txt?
    Ви впевнені, що файл robots.txt використовується позначення * ...

У всякому випадку зміст robots.txt, не впливають на vBET.

Вона офіційно не підтримується в оригінальній protocoll Але Google бот може з цим впоратися.
    І це головне

Quote Повідомлення від StarBuG View Post
    Макет не порушується.

Ви бачили, кешовані версії під час усунення несправностей оптимізація плагін кешу APC

Спробуйте зараз і подивитися, якщо ви все ще бачите зламаний плз макета

пс: "тупий" частини я тільки що сказав, бо ви просто закрив повідомлення про помилку і переніс її, не чекаючи моєї відповіді.
    Ви повинні чекати відповіді клієнтів, перш ніж оголосити активний проблеми вирішені.
    Це неввічливо інакше
    Право - тепер макет ОК.

Також спасибі за вашу пропозицію про роботу з питаннями. Будь ласка, зверніть увагу, що ми завжди відновити питання, якщо виявиться, що він насправді не вирішена і що «закриті» тільки префікс - потік не закрито - ви все одно можете написати і сказати, що проблема не виправлена ще. Вибачте, якщо ви відчували себе незручно через це.

Стр. 1 з 3 123 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •