Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast
Результати 1 до 10 з 11

Тема: Дивний код

Default Дивний код

Знайдено це в файл vbet_functions_hooks:

PHP Code:
    if (THIS_SCRIPT == 'index' && !isset($_REQUEST['language'])) {
    $vbulletin->templatecache['footer'] .= '
    <span style=\'visibility: hidden;\'>aminiwerting</span>'
    ;

Що це годиться? Все що вона робить, це додати додаткову перерву рядок нижче вашого форуму.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Найбільш ймовірно, це побічний ефект деяких з наших внутрішніх тестів (може бути, для кредитних посилання - насправді важко сказати, в даний час ), Який замість того, щоб віддалені кодер просто приховані в стилях.

Будь ласка, просто видаліть його - як ви написали - вона нічого не робить

Це саме те, що я зробив

До речі, хорошу роботу на останній реліз-здається, що навіть у години пік з 3 Гб кеш продуктивності це здорово! Мій сервер навантаження не пройти повз 3,0 більше! (Це з 1200 онлайн на 8 Nehalem основної!)

Quote Повідомлення від moman View Post
    Це саме те, що я зробив

До речі, хорошу роботу на останній реліз-здається, що навіть у години пік з 3 Гб кеш продуктивності це здорово! Мій сервер навантаження не пройти повз 3,0 більше! (Це з 1200 онлайн на 8 Nehalem основної!)
    Це дійсно здорово чути, що наші клієнти задоволені нашим продуктом У нас ще є оптимізація планів (наприклад, файл кешу і підтримкою кеш двигунів), але спочатку необхідно реалізувати деякі можливості запитів від наших користувачів

FYI цей код все ще присутній в 3.3.3.

LOL Я закрив питання, як у випадку усунення неполадок, щоб ми не пропустіть його у виробництво. Я відкриваю зараз обробляти їх відповідним чином наступного разу.

Будь ласка, просто видаліть як минулого разу. Вибачте за неприємностей

Не могли б ви сказати мені, як видалити це з моєї BF версії 3,33?? Я послав вас вечора

<span style='visibility: hidden;'> aminiwerting </ SPAN>

Nevermind Я знайшов його
    Востаннє редагувалось chick; 12-05-10 в 20:49.

OK - у нас є рішення для цього. Він буде включений в наступний випуск. Відповідно до код відзначає, ця частина є корисною для нас для діагностичних цілей (іноді допомагає в разі питань, щоб дізнатися робить це шаблони річ чи ні). Так код залишиться, але буде змінений стиль (за адресою: дисплей: немає;) І буде мати абсолютно ніякого впливу на розташування

Ви повинні зробити код повністю невидимими для кінцевого користувача для SEO та пропускної здатності економити цілей. Что-то вздовж лінії PHP умовної перевірки глобальної змінної налагодження б набагато більш професійним.

Так, але ми часто неприємності, коли стало, щоб нас до клієнт-сервер. Не всі хочуть поділитися доступом деталі - все це вирішується в 10 разів довше, ніж, і так далі.

Будь ласка, зверніть увагу, що фактичне рішення не вплине на ваш SEO на всіх - це дрібниця застосовується тільки до головній сторінці форуму. І, як це описано вже допомогли кілька разів з клієнтів, що мають не стандартні формати і деякі неприємності.

Ми все ще думаю про якихось інших рішень, які допомогли б нам у діагностичні запитання наших користувачів без необхідності просити про доступ деталей. Якщо у вас є якісь натяки ми будемо раді розглянути його

Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •